Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKI PREDSTAVNIKI V BOJ ZA POLFINALE

S tekmami 5. kroga se bo zaključil redni del lige MEVZA. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so si že zagotovili uvrstitev v polfinale, Calcit Volley in Merkur Maribor pa bosta na lestvici skušala ohraniti tretje oz. četrto mesto, ki prav tako še vodita v zaključni del tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE DO ZMAGE NAD BEKESCSABO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugi tekmi turnirja srednjeevropske lige v Mariboru premagale madžarsko ekipo Swietelsky-Bekescsaba s 3:0 (-23, 22, 23, 18). V soboto bodo Kamničanke v 16. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovale v Grosupljem.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY V ANKARNI KLONIL PO TREH NIZIH

Na tekmi zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini E, ki prinaša izločilne boje v najelitnejšem tekmovanju, pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Banka iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

VRNITEV SILLAH NI BILA DOVOLJ ZA ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi turnirja srednjeevropske lige v Mariboru izgubile proti domači ekipi Nova KBM Branik z 2:3 (-19, 20, -18, 20, -13). V sredo, ob 18. uri, bodo Kamničanke v mariborski dvorani Lukna igrale še z madžarsko ekipo Swietelsky-Bekescsaba.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI KLUBI POMEMBNE TEKME

Najboljše slovenske klube v evropskih pokalih in srednjeevropski ligi čakajo pomembne tekme. ACH Volley Ljubljana si bo v Ligi prvakov skušal zagotoviti uvrstitev v izločilne boje, odbojkarji Calcit Volleyja ter odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik pa polfinale MEVZA.

Preberi več
Aleš Oblak

S PRAVO ENERGIJO DO POMEMBNE ZMAGE PROTI MURS

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji drugi tekmi turnirja srednjeevropske lige v Osijeku s 3:0 (23, 19, 11) premagali domačo Murso. V soboto bodo ob 20. uri v 15. krogu Sportklub prve odbojkarske lige v kamniški športni dvorani gostili Salonit Anhovo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA Z ODLIKO NA SLOVAšKEM

Na tekmi srednjeevropskega prvenstva MEVZA smo na Slovaškem spremljali obračun slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in ekipe TJ Spartak iz Myjave. Kljub odsotnosti kar štirih igralcev, so Ljubljančani slavili novo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE TRETJI DEL PRVENSTVA

Državno prvenstvo se je prevesilo v tretji del, v katerem bodo ekipe odigrale še po sedem tekem in si pred začetkom končnice skušale priigrati čim boljše izhodišče. Na vrhu lestvice za zdaj najdemo odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

PORAZ KAMNIčANOV V OSIJEKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so na turnirju srednjeevropske lige v Osijeku izgubili proti slovaški ekipi Rieker UJS Komarno s 3:0 (23, 20, 23). Že jutri se bodo Kamničani pomerili z domačinom turnirja, Murso. Tekma se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE SREDNJEEVROPSKA LIGA

S tekmami 4. kroga za moške ter 2. in 3. kroga za ženske se nadaljuje srednjeevropska liga MEVZA, v kateri v sezoni 2022/23 nastopa pet slovenskih predstavnikov. ACH Volley Ljubljana, Merkur Maribor, Nova KBM Branik ter moška in ženska ekipa Calcit Volleyja se podajajo v boj za n

Preberi več