Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/klubi

ALPACEM KANAL DO PRVE ZMAGE

Odbojkarji Alpacema Kanal so v desetem krogu Sportklub 1A. DOL vendarle zabeležili prvo zmago v letošnji sezoni. S 3:1 so doma premagali Krko. Na sporedu je bilo še nekaj zanimivih srečanj.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ZAčENJA SE 10. KROG SPORTKLUB 1A. DOL

Med petkom in nedeljo odbojkarice in odbojkarje čakajo tekme 10. kroga Sportklub 1A. DOL. Prva tekma, ki je na sporedu v petek, bo prinesla dvoboj Panvite Pomgrad in Merkurja Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KRANJčANI PRESENETILI CALCIT VOLLEY

V devetem krogu Sportklub 1A. DOL za moške in ženske smo videli nekaj zanimivih obračunov. Hiša na kolesih Triglav je Calcit Volleyju prizadejala prvi letošnji poraz po napetem srečanju s 3:2. Odbojkarice SIP Šempetra pa so v gosteh premagale GEN-I Volley z 1:3.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

MED čETRTKOM IN NEDELJO 9. KROG 1A. DOL

Ta teden prinaša tekme 9. kroga Sportklub 1A. DOL za ženske in moške ter 1B. DOL za ženske in moške. Na sporedu je kar nekaj zanimivih obračunov tako v moški kot v ženski konkurenci.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

FAVORITI DO ZMAG V 8. KROGU SPORTKLUB 1A. DOL

Drugi novembrski konec tedna je prinesel tekme 8. kroga Sportklub 1A. DOL za ženske in moške. Velikih presenečenj ni bilo, saj so favoriti na papirju dobro igro prikazali tudi na igrišču.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

DERBI SEDMEGA KROGA PRIPADEL CALCITU VOLLEYJU

Sredina tedna je prinesla srečanja 7. kroga Sportklub 1A. DOL za moške. V derbiju sta se pomerila Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana, suvereno zmago s 3:0 pa so dosegli Kamničani. Zmage so zabeležili še Hiša na kolesih Triglav, Panvita Pomgrad in Fužinar Sij Metal Ravne.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ODBOJKARJI TA TEDEN IGRAJO DVA KROGA 1. DOL

Še en pester tekmovalni teden je pred odbojkarji in odbojkaricami v Sportklub 1. DOL. Moški bodo sredi tedna igrali tekme 7. kroga v 1A. in 1B. DOL, vikend pa že prinaša 8. krog. Osmi krog pa čaka tudi ženske v 1A.DOL,medtem ko bodo odbojkarice v 1B. DOL enako igrale dva kroga.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ŽENSKI PRIMORSKI DERBI PRIPADEL ANKARANU

Odbojkarice so ta konec tedna igrale tekme 7. kroga Sportklub 1A. DOL, kjer je v primorskem derbiju Ankaran presenetljivo premagal GEN-I Volley. Moški v Sportklub 1A. DOL pa so igrali tekme 6. kroga.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

VIKEND PRINAšA NOVE TEKME SPORTKLUB 1. DOL

Odbojkarice in odbojkarji s polno paro igrajo tekme Sportklub 1A. DOL. Konec tedna prinaša 16 srečanj v Sportklub 1A. in 1B. DOL za moške in ženske. Večina tekem bo odigrana v soboto, dve v petek, ena pa v ponedeljek.

Preberi več
Aleš Oblak

KAšIćEVA čETA DO NAPREDOVANJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi v drugi tekmi predkroga pokala Challenge doma premagali Viking TIF Bergen s 3:0 (14, 10, 17). Kamničani so s 3:0 (15, 18, 16) Norvežane premagali tudi v sredo in bodo v prvem krogu igrali proti poljski ekipi Projekt Varšavo.

Preberi več