Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Ankaran, OK Fužinar

NASLOVA NA PRIMORSKO IN KOROšKO

Minuli vikend sta se zaključili sezoni državnih prvenstev pri kadetinjah in starejših dečkih. Prvakinje so postale odbojkarice Ankarana, prvaki pa mladi upi Fužinarja.

Preberi več
Vital Ljubljana, Fužinar SIJ Ravne Metal, OD Brezovica

NASLOVI PRVAKOV V BRASLOVčE IN NA RAVNE

Minuli vikend so se zaključila številna državna prvenstev mlajših selekcij. V mali odbojki med dečki ter pri kadetih najboljši Fižinar SIJ Ravne Metal, med starejšimi deklicami Braslovčanke.

Preberi več
OZS

MARIBORčANKE Z NOVIM TRENERJEM

Odbojkarice Nova KBM Branika imajo novega trenerja. Bruna Najdiča, ki se je preselil na klop ženske ekipe Calcit Volleyja bo nasledil Tilen Kozamernik.

Preberi več
Odbojkarsko društvo veterani Slovenija

VETERANI GOSTILI MEDNARODNI TURNIR

Minulo soboto je odbojkarsko društvo Veterani Slovenija v Braslovčah skupaj s tamkajšnjo občino in tehnično pomočjo domačega kluba organiziralo 2. mednarodni turnir veteranov v odbojki. Slovenski odbojkarji so nastopili v dveh kategorijah in sicer nad 55 in 64 let.

Preberi več
OZS

NAJDIč NA KLOP CALCIT VOLLEYJA

Ženska ekipa Calcit Volleyja iz Kamnika ima novega trenerja. Na klop slovenskih prvakinj bo sedel Bruno Najdič, ki je poprej od leta 2008 vodil zasedbo Nova KBM Branika.

Preberi več
OZS

KONEC SEZONE čLANSKIH ODBOJKARSKIH TEKMOVANJ

V soboto je dokončno padel zastor pod sezono Sportklub prve odbojkarske lige. Tako v moški kot v ženski kategoriji do spremembe na vrhu ni prišlo. Naslova so ubranili odbojkarji ACH Volley Ljubljane in odbojkarice kamniškega Calcit Volleyja.

Preberi več
OZS

ACH VOLLEY NASLOV OBDRžAL V LJUBLJANI

Odbojkarji ACH Volley Ljubljane so novi prvaki Sportklub prve lige. Na tretji tekmi finalnega niza so v petek še tretjič ugnali kamniški Calcit Volley, tokrat s 3:1 in osvojili že 19. naslov slovenskega prvaka.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE DO SEDMEGA NASLOVA PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tretji finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske doma s 3:0 (21, 23, 10) premagale GEN-I Volley in prišle do svojega sedmega naslova državnih prvakinj, četrtega zaporednega.

Preberi več
Aleš Oblak

SERVISI USODNI ZA KAMNIšKE ODBOJKARJE

Druga tekma finalnega niza Sportklub prve lige za moške je postregla z izjemno izenačeno tekmo. Vedrejših obrazov je igrišče v Kamniku zapustil ljubljanski ACH Volley Ljubljana, ki je bil od Calcit Volleyja boljši z 1:3 in v zmagah povedel z 2:0.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE PO HUDEM BOJU DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugi finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v gosteh z 2:3 (-19, -21, 21, 22, 17) premagale GEN-I Volley. Tretja tekma, ki jim že lahko prinese naslov slovenskih prvakinj, bo v četrtek v Kamniku

Preberi več