Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

SAšO ROP SPREGOVORIL O KONčNICI

V izločilnih bojih za polfinale se bodo pomerili Hiša na kolesih Triglav in Calcit Volley ter Salonit Anhovo in Krka. Pred prvo sobotno tekmo smo o sezoni, končnici in načrtih za odbojko v Kranju povprašali Saša Ropa, trenerja ekipe Hiša na kolesih Triglav.

Preberi več
Barut Damijan

ANKARAN HRVATINI - ROTO-KEMA PUCONCI 3:1

Ankarančanke so zabeležile zelo pomembno zmago v 2. krogu prvoligaške lige za obstanek, proti neposrednim tekmicam, ekipi iz Puconcev, so zasluženo slavile s 3:1 (-24, 21, 19, 15).

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY II - ATK GROSUPLJE 1:3

V drugem krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske so odbojkarice druge ekipe Calcit Volleyja v domači dvorani izgubile z ekipo ATK Grosuplje z 1:3 (16, -16, -19, -22).

Preberi več
ŠK Pomurje deset

PANVITA POMGRAD - ČRNUčE 0:3

Vsega dobro uro in pol igre je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev v zeleni skupini 1. DOL za moške. Na koncu so bili, navkljub domačim pričakovanjem, uspešnejši odbojkarji Črnuč, z 0:3 (-25, -18, -28).

Preberi več
MEVZA

LANI DRUGI, LETOS TRETJI

Odbojkarji Calcit Volleyja so na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v Pliberku v tekmi za tretje mesto premagali avstrijsko ekipo Union Raiffeisen Waldviertel s 3:1 (21, -23, 16, 23).

Preberi več
MEVZA

ACH VOLLEYJU šE DEVETI NASLOV

V finalu srednjeevropskega pokala sta se pomerila najboljša avstrijska in slovenska kluba. Prepričljivo pa so s 3:0 (-17, -23, -15) naslov osvojili slovenski prvaki, ki so tako že devetič osvojili pokal MEVZA!

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI DERBI LJUBLJANčANOM

Na zaključnem turnirju v Pliberku sta se v polfinalu pomerila oba slovenska predstavnika v srednjeevropski ligi. Še tretjič to sezono so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana slavili nad Calcit Volleyjem in bodo v finalu igrali z Dobljani, Kamničani se podajajo v boj za 3. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI NI PROSTORA ZA MEVžE

Ta konec tedna se odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana odpravljajo v Pliberk na zaključni turnir srednjeevropskega pokala. Ni skrivnost, da je osvojitev naslova eden izmed ciljev sezone, vendar najprej si bo potrebno pridobiti vstopnico za finale.

Preberi več
Aleš Oblak

LANI SO V POLFINALU PRESENETILI LJUBLJANčANE

Če so imeli odbojkarji Calcit Volleyja še pred dobrim mesecem dni preveliko število tekem, so zdaj že v velikem pričakovanju, saj je od njihove zadnje z Mariborom minilo nekaj manj kot 14 dni.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

NAJDIč SE VRAčA NA KLOP NOVE KBM BRANIK

Po sporazumni prekinitvi sodelovanja s Samom Miklavcem, se na klop najuspešnejšega ženskega odbojkarskega kluba pri nas vrača trener, ki je z Novo KBM Branik osvojil največ lovorik v zgodovini kluba.

Preberi več