Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

V POLFINALU SPORTKLUB LIGE ŠE ŠEMPETRANKE

Sobota je prinesla nova zanimiva srečanja v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Odbojkarice SIP Šempetra so si na tretji tekmi četrtfinala priborile zadnjo polfinalno vstopnico. Derbi modre skupine pri moških med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem je pripadel ACH-ju.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIK PRVAK SREDNJEEVROPSKE LIGE

V Mariboru je potekal finale zaključnega turnirja srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so odbojkarice Calcit Volleyja premagale ekipo Mladost Zagreb in se veselile prve letošnje lovorike. Tretje mesto so osvojile odbojkarice domače Nove KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE V FINALU MEVZA, MARIBORČANKE ZA 3.

V Mariboru ta konec tedna poteka zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA. V soboto sta bili na vrsti polfinalni srečanji, že prvi dan turnirja pa sta se srečali Nova KBM Branik in Calcit Volley. V polfinalu so se zmage po treh nizih veselile kamniške odbojkarice.

Preberi več
klubi

MARIBOR GOSTI ZAKLJUČNI TURNIR MEVZA

Ta konec tedna bo v središču odbojkarske javnosti Maribor, ki bo 2. in 3. marca gostil zaključni turnir srednjeevropske lige za ženske. Na turnirju bosta igrali tudi domači ekipi Nova KBM Branik in Calcit Volley.

Preberi več

ODBOJKARJI PRED 9. KROGOM

V soboto bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi na sporedu sedem tekem. Odbojkarice SIP Šempetra in Luke Koper bodo igrale odločilno tekmo četrtfinala, na sporedu pa bo tudi šest tekem 9. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub prve lige za moške.

Preberi več
klubi

TRI EKIPE ŽE V POLFINALU, ENO ŠE ČAKAMO

Odbojkarice so odigrale druge četrtfinalne tekme Sportklub prve odbojkarske lige. Tri ekipe so si že priigrale polfinalno vstopnico, in sicer Calcit Volley, Nova KBM Branik in GEN-I Volley. Igralke SIP Šempetra in Luke Koper čaka še 3. tekma.

Preberi več
Aleš Oblak

FINALNI TURNIR MEVZA BO V PLIBERKU

Iz Srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA so sporočili, da bo finalni turnir najboljše četverice srednjeevropske lige gostil Pliberk. V boj za lovoriko se bosta podala tudi oba slovenska predstavnika Calcit Volley in Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

V SREDO 2. ČETRTFINALNE TEKME SPORTKLUB DOL

Odbojkarice so v Sportklub prvi ligi v petek in soboto odigrale prve tekme četrtfinala, to sredo pa jih čakajo povratna srečanja, ki bodo že lahko pokazala, katere ekipe bodo napredovale v naslednjo fazo prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Teden začenjamo s pregledom nastopov slovenskih odbojkarskih reprezentantk in reprezentantov v tujini. Izjemen tekmovalni konec tedna je za Tinetom Urnautom, ki je blestel na Japonskem.

Preberi več
klubi

ODBOJKARICE OPRAVILE S PRVIMI ČETRTFINALI

Sportklub prva odbojkarska liga se preveša v zaključni del. Odbojkarice so odigrale prve tekme četrtfinala, moški pa so zaključili z osmim krogom modre in zelene skupine. Večjih rezultatskih presenečenj tekme tega konca tedna niso prinesle.

Preberi več