Odbojkarska zveza Slovenije
 
Halkbank Ankara

SLOVENIJO BO VODIL ALBERTO GIULIANI

Italijan Alberto Giuliani je novi selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance. Štiriinpetdesetletni strateg, ki se lahko pohvali z izjemno trenersko kariero, bo na klopi naše izbrane vrste zamenjal Slobodana Kovača, Slovenijo pa bo vodil dve leti.

Preberi več
ParaVolley Europe

BOLEČ PORAZ S TURKI IN ZMAGA NAD FRANCOZI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tretji dan kvalifikacij za evropsko prvenstvo v odbojki sede zaključila s porazom proti Turčiji in zmago proti Franciji. Naši fantje pred jutrišnjim obračunom z Gruzijo zasedajo 3. mesto, na prvenstvo potujeta najboljši dve ekipi.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENCI ZAČELI Z ZMAGO IN PORAZOM

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede je kvalifikacije za evropsko prvenstvo Euro Para Volley začela s porazom proti Litvi, na drugi tekmi pa so se naši fantje že veselili zmage, potem ko so prepričljivo odpravili favorizirano Italijo.

Preberi več
OZS

IZJAVA ZA JAVNOST

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je na temo selektorja moške reprezentance podal izjavo za javnost:

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENCI NAPORNE KVALIFIKACIJE

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede se bo že čez dober teden v Poreču podala v boj za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Svoje prve evropske kvalifikacije po skoraj dvajsetih letih bodo naši fantje začeli z obračunom z Litvo.

Preberi več
Aleš Oblak

KADETI V ROMUNIJO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška kadetska reprezentanca je dobila nasprotnike za 2. krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let. Naši fantje bodo turnir igrali v Romuniji in se pomerili z domačo reprezentanco, z Dansko in Estonijo.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI ŠE EN ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

V Ljubljani bomo med 3. in 7. julijem spremljali še en odbojkarski spektakel. Slovenija bo gostila Challenge Cup, na katerem si bodo naši odbojkarji skušali priigrati uvrstitev v VNL. Katere reprezentance bodo nastopile v Ljubljani, bo znano po kontinentalnih kvalifikacijah.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE BODO EP ZAČELE Z VEČERNO TEKMO

Evropska odbojkarska zveza je objavila končni razpored tekem evropskega prvenstva za ženske, ki ga bodo od 23. avgusta do 8. septembra gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Naša dekleta bodo prvi obračun v Lodžu igrala v večernem terminu, proti gostiteljici, Poljski.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA POLJSKO PO OLIMPIJSKO VOZOVNICO

Znani so organizatorji kvalifikacijskih turnirjev za olimpijske igre v Tokiu. Slovenski odbojkarji se bodo za nastop na olimpijskem turnirju borili na Poljskem, skupaj z gostitelji, Francozi in Tunizijci. Kvalifikacije bodo potekale od 9. do 11. avgusta.

Preberi več
OZS

ROPRET: SELEKTOR VERJETNO V DVEH TEDNIH

Predsednik OZS, Metod Ropret, je bil danes na temo selektorja moške odbojkarske reprezentance na voljo predstavnikom medijev. V petek je namreč dokončno postalo jasno, da ekipe ne bo več vodil Slobodan Kovač. Pričakovano je zanimanje za trenerski stolček zelo veliko.

Preberi več