Odbojkarska zveza Slovenije
 
Anže Malovrh

SLOVENCI JUTRI PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenske odbojkarje po uvodni zmagi proti Kamerunu jutri čaka že eden od vrhuncev svetovnega prvenstva. V razprodani dvorani Stožice jim bodo na nasprotni strani mreže stali aktualni olimpijski prvaki Francozi.

Preberi več
Anže Malovrh

SLOVENCI SVETOVNO PRVENSTVO ZAčELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo začela z zmago. Naši fantje so bili pred sedem tisoč navijači v Areni Stožice s 3:0 (19, 23, 21) boljši od Kameruna. V nedeljo varovance Gheorgheja Cretuja čaka obračun z olimpijskimi prvaki Francozi.

Preberi več
FIVB

PRVI TEKMEC SLOVENIJE NA SP BO KAMERUN

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca jutri začenja z nastopom na svetovnem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Poljska in Slovenija. Naša izbrana vrsta se bo na uvodni tekmi pomerila z afriškimi podprvaki Kamerunci.

Preberi več
Aleš Oblak

DRES ZA SKUPAJ ZA KRAS IN VABILO GASILCEM

Odbojkarska reprezentanca se je med prvimi odzvala akciji treh občin, Skupaj za Kras in za dražbo namenila dres Dejana Vinčića. Porodila se je še ideja, da bi vse junake, ki so se borili z ognjem na Krasu, povabili na uvodno tekmo na domačem svetovnem prvenstvu. Rečeno-storjeno.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRED SP PREMAGALI šE IRAN

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom svetovnega prvenstva v Areni Stožice s 3:0 (20, 25, 28) premagala osmo reprezentanco sveta, Iran. Slovenski selektor Gheorghe Cretu je priložnost za igro ponudil vsem svojim igralcem.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRED SVETOVNIM PRVENSTVOM Z IRANOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v torek, 23. avgusta, igrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom. Naši odbojkarji bodo v Areni Stožice gostili osmo reprezentanco sveta, Iran, obračun se bo začel ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI PRIPRAVLJENI NA PRVI PREIZKUS

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri in v soboto igrala prvi pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom, ki ga bomo od 26. avgusta naprej spremljali v Ljubljani. Naša izbrana vrsta se bo v Mariboru pomerila z Egiptom in Turčijo.

Preberi več
VNL

SVETOVNO PRVENSTVO NA KANALIH PRO PLUS

Mednarodna odbojkarska zveza je z medijsko hišo Pro Plus sklenila dogovor o produkciji in prenosu tekem svetovnega prvenstva v odbojki za moške, ki bodo potekale v Ljubljani. Svetovno prvenstvo bo potekalo med 26. avgustom in 11. septembrom v Sloveniji in na Poljskem. 

Preberi več
Siniša Kanižaj

NA LJUBLJANICI TUDI REPREZENTANTI

V Ljubljani bo jutri potekal odbojkarski spektakel na vodi. Na plavajoči platformi ob Ribji brvi se bodo v sklopu promocije svetovnega prvenstva v odbojki za moške odvijali zanimivi obračuni, na katerih bodo nastopili tudi slovenski reprezentanti.

Preberi več
 FIVB

NA POLJSKEM IN V SLOVENIJI 20. PRVENSTVO

Svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki ga bomo med 26. avgustom in 11. septembrom spremljali na Poljskem in v Sloveniji in ki bo potekalo pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), bo jubilejno, dvajseto prvenstvo.

Preberi več