Odbojkarska zveza Slovenije
 
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI PROTI UKRAJINCEM ZA POLFINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 21. uri, igrala četrtfinalno tekmo svetovnega prvenstva in si v boju z Ukrajino skušala zagotoviti uvrstitev med najboljše štiri reprezentance sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA NOV OBRAČUN Z NEMCI

Slovenska odbojkarska izbrana vrsta bo v soboto, ob 17.30, igrala tekmo osmine finala svetovnega prvenstva in si v obračunu z Nemčijo skušala zagotoviti uvrstitev med osem najboljših reprezentanc sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA ČETRTFINALE SPET PROTI NEMCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo v osmini finala svetovnega prvenstva, ki ga spremljamo v Sloveniji in na Poljskem, pomerila z Nemčijo. Naša izbrana vrsta se bo z nemško tako srečala še drugič.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PREK NEMCEV V OSMINO FINALA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je uvrstila v osmino finala svetovnega prvenstva, ki ga gostita Slovenija in Poljska. Naši odbojkarji so bili pred nabito polno dvorano Stožice s 3:0 (16, 22, 17) boljši od Nemčije. V boj za četrtfinale se bodo podali 3. septembra.

Preberi več
Anže Malovrh/kolektiff

SLOVENCI PROTI FRANCOZOM ODŠČIPNILI TOČKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je pred razprodanimi Stožicami dobro upirala Francozom, ki so na koncu slavili s 3:2 (21, -22, -23, 32, 7). V torek našo izbrano vrsto čaka še zadnje srečanje skupinskega dela, ko se bodo pomerili z Nemci.

Preberi več
Anže Malovrh

SLOVENCI JUTRI PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenske odbojkarje po uvodni zmagi proti Kamerunu jutri čaka že eden od vrhuncev svetovnega prvenstva. V razprodani dvorani Stožice jim bodo na nasprotni strani mreže stali aktualni olimpijski prvaki Francozi.

Preberi več
Anže Malovrh

SLOVENCI SVETOVNO PRVENSTVO ZAČELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo začela z zmago. Naši fantje so bili pred sedem tisoč navijači v Areni Stožice s 3:0 (19, 23, 21) boljši od Kameruna. V nedeljo varovance Gheorgheja Cretuja čaka obračun z olimpijskimi prvaki Francozi.

Preberi več
FIVB

PRVI TEKMEC SLOVENIJE NA SP BO KAMERUN

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca jutri začenja z nastopom na svetovnem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Poljska in Slovenija. Naša izbrana vrsta se bo na uvodni tekmi pomerila z afriškimi podprvaki Kamerunci.

Preberi več
Aleš Oblak

DRES ZA SKUPAJ ZA KRAS IN VABILO GASILCEM

Odbojkarska reprezentanca se je med prvimi odzvala akciji treh občin, Skupaj za Kras in za dražbo namenila dres Dejana Vinčića. Porodila se je še ideja, da bi vse junake, ki so se borili z ognjem na Krasu, povabili na uvodno tekmo na domačem svetovnem prvenstvu. Rečeno-storjeno.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRED SP PREMAGALI ŠE IRAN

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom svetovnega prvenstva v Areni Stožice s 3:0 (20, 25, 28) premagala osmo reprezentanco sveta, Iran. Slovenski selektor Gheorghe Cretu je priložnost za igro ponudil vsem svojim igralcem.

Preberi več