Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI žE TEKME OSMINE FINALA

V tem tednu smo v okviru tekmovanja za Pokal Slovenije spremljali tekme 4. kroga, moštva so se med seboj pomerila za uvrstitev v osmino finala, v kateri se bodo v boj za pokalno lovoriko vključili tudi vsi preostali prvoligaši.

Preberi več
Braslovče, Ludus beach park LJ

NA SPOREDU ZOPET POKALNO TEKMOVANJE

V tem tednu je na sporedu večina tekem 3. in 4. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v katerem naslova prvakov branijo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja, ki se bodo tekmovanju skupaj z ostalimi najboljšimi ekipami pridružili v osmini finala.

Preberi več
ŠD Hit

PRVIč V POKALU TUDI MOšKI

V tem tednu potekajo tekme 2. in 3. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v katerem naslova prvakov branijo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
TPV Volley Novo mesto

V POKALNEM TEKMOVANJU ODIGRAN 2. KROG

Minuli teden smo v odbojkarskem pokalu za ženske, v katerem bodo naslov prvakinj branile odbojkarice Calcit Volleyja, spremljali tekme 2. kroga. V nadaljnje tekmovanje se je uvrstilo dvanajst ekip.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIČANKE POKALNE PRVAKINJE SLOVENIJE

Odbojkarice Calcit Volleyja so osvojile naslov pokalnih prvakinj za sezono 2018/19. V finalu zaključnega turnirja, ki ga je gostil Kanal, so bile s 3:1 (-19, 25, 25, 25) boljše od Nove KBM Branik. Kamničanke so se tako veselile tretje pokalne lovorike.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA ENAJSTI NASLOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na zaključnem turnirju Pokala Slovenije v Kanalu prišli do enajstega naslova prvakov. V finalu so bili s 3:0 (21, 19, 22) uspešnejši od Calcit Volleyja.

Preberi več
Klemen Brumec

ODBOJKARJI CALCIT VOLLEYJA PRVI FINALISTI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kanalu premagali Črnuče s 3:0 (22, 18, 19). V nedeljskem finalu se bodo, ob 20. uri, pomerili z boljšo ekipo iz drugega polfinala med Salonitom Anhovo in ACH Volleyjem Ljubljana.

Preberi več
Alen Milavec

ACH VOLLEY LJUBLJANA DRUGI FINALIST POKALA

Obojkarji ACH Volley Ljubljana so drugi finalisti zaključnega turnirja Pokala Slovenije, ki poteka v Kanalu. Od domačega Salonita Anhovo so bili boljši s 3:1 (23, 20, -21, 19) in se bodo v jutrišnjem velikem finalu pomerili s Calcit Volleyjem.

Preberi več
Tine Strosar

NOVA KBM BRANIK PRVI FINALIST

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so morale na prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije v Kanalu priznati premoč Novi KBM Branik. Branilke pokalnega naslova so bile boljše s 3:0 (9, 17, 8).

Preberi več
Klemen Brumec / Tine Strosar

CALCIT VOLLEY S PREOBRATOM DO FINALA

Odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja so v drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale GEN-I Volley. Kamničanke so po preobratu zmagale s 3:2 (21, 12, -23, -20, 15) in se bodo jutri, ob 17. uri, v finalu pomerile z Novo KBM Branik.

Preberi več