Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Za nami so vse tekme četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V polfinale so se uvrstili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Krke. Boj za veliki finale bo 6. marca.

Preberi več
OZS

ŽREB DOLOČIL ČETRTFINALNE PARE

V petek se je v prostorih Odbojkarske zveze Slovenije odvijal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije za ženske, ki se bodo v boj za uvrstitev v polfinale podale 6. marca v Ljubljani, Novi Gorici, Kamniku in Grosupljem.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
OZS

ZNANI PARI ČETRTFINALA POKALA SLOVENIJE

V prostorih Odbojkarske zveze Slovenije se je odvijal žreb parov četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V boju za uvrstitev v polfinale nas 21. februarja čakajo zanimivi obračuni, ki jih bomo spremljali v Mariboru, Murski Soboti, na Ravnah na Koroškem in v Kanalu.

Preberi več
OK Fužinar

EDINO PRESENEČENJE NA RAVNAH

V tem tednu so bila odigrana srečanja osmine finala Pokala Slovenije za moške, za edino presenečenje so poskrbeli mladi odbojkarji Fužinarja, ki so odpravili prvo klubsko zasedbo. Žreb četrtfinalnih parov bo v ponedeljek, 12. februarja.

Preberi več
OZS

POKALNA FINALA V TRSTU IN KOPRU

Ljubitelji odbojke bodo prišli na svoj račun, saj bodo lahko na Primorskem spremljali kar dva finala pokalnega tekmovanja. V Trstu bo 17. in 18. februarja na sporedu zaključni turnir italijanskega pokala za ženske, v Kopru pa bomo 24. marca spremljali finale Pokala Slovenije.

Preberi več
OK Fužinar

MLADINCI DO SENZACIJE IN ZMAGE NAD ČLANI

Tekma osmine finala pokala Slovenije je prinesla edinstveni par, saj sta se v svoji domači dvorani OŠ Prežihovega Voranca pomerili ekipi domačega Fužinarja, mladinci in člani tega Ravenskega kluba.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE OSMINA FINALA POKALA SLOVENIJE

V državnem odbojkarskem prvenstvu že spremljamo drugi del tekmovanja, vzporedno pa se odvija tudi Pokal Slovenije. V osmini finala za moške, ki bo v torek in sredo, se bodo v boj za eno od lovorik v tej sezoni vključili tudi vsi prvoligaši.

Preberi več
OZS

FINALE ODBOJKARSKEGA POKALA SLOVENIJE V KOPRU

Finale odbojkarskega Pokala Slovenije bo gostil Koper. Najuspešnejše slovenske ekipe v tem tekmovanju v sezoni 2023/24 se bodo v boj za pokalno lovoriko podale 24. marca v Areni Bonifika, kjer se bosta odvijala finalna obračuna za ženske in moške. Vstopnice: Eventim

Preberi več
OZS

V POKALU SLOVENIJE ODIGRANE TEKME 4. KROGA

Odbojkarji in odbojkarice so odigrali tekme 4. kroga Pokala Slovenije. Najuspešnejše ekipe bomo tako že spremljali v osmini finala, prvič v tej sezoni pa se bodo v pokalnem tekmovanju predstavila tudi moštva iz Sportklub prve odbojkarske lige.

Preberi več