Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

LITOVCI V POLFINALU PREMOčNI ZA SLOVENCE

Slovenski odbojkarji na mivki so morali v polfinalu kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu po hudem boju priznati premoč Litovcem. Naša reprezentanca bo novo priložnost za uvrstitev na olimpijski turnir imela že prihodnje leto.

Preberi več
CEV

SLOVENCEM ZA UVOD ZMAGA IN PORAZ

Slovenski odbojkarji na mivki so prvi dan kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti Madrid, zabeležili eno zmago in en poraz. V torek se bodo naši fantje pomerili z Litovci in si skušali priigrati uvrstitev v finale.

Preberi več
Aleš Oblak

FESTIVALI NA MIVKI IN TURNIRJI ZA NAJMLAJšE

Mladi odbojkarji in odbojkarice se že veselijo, da se bodo tudi letos lahko udeležili festivalov odbojke in odbojke na mivki in turnirjev, ki se bodo zvrstili v poletnih mesecih. Prva dogodka bomo 3. junija spremljali v Ljubljani in Sežani.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA PRIPRAVLJENA NA POKAL NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki zaključuje s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre. Moška izbrana vrsta bo z nastopi v pokalu narodov začela 15. maja proti Hrvaški, ženske pa prva obračuna kvalifikacij proti Estonkam čakata 17. maja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZAčELE S PRIPRAVAMI NA POKAL NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki na mivki se je zbrala na pripravah na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo odbojkarice igrale 17. in 18. maja v Apeldoornu. Naša dekleta v pokalu narodov čakajo obračuni z Nizozemsko, Estonijo, Ciprom in Severno Irsko.

Preberi več
Aleš Oblak

DRžAVNO PRVENSTVO V MEžICI, MEVZA V KRANJU

Sezona odbojke na mivki se naglo bliža, prvi bodo na peščena igrišča stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice, pestra sezona pa je tudi pred našimi mladimi reprezentancami in članskima izbranima vrstama.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V MADRIDU, SLOVENKE V APELDOORNU

Slovenski obojkarji in odbojkarice na mivki so že pred časom dobili nasprotnike v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki jih bodo odigrali v okviru Pokala narodov, Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) pa je zdaj objavila še datume in lokacije turnirjev.

Preberi več
Ludus

SLOVENSKE ODBOJKARICE NA MIVKI DO ZLATA

Odbojkarice ljubljanskega Ludusa Maja Marolt, Živa Javornik, Anja Maček in Špela Morgan, so zmagovalke srednjeevropskega klubskega prvenstva v Ljubljani, na katerem je nastopilo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI LUDUS V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA

V Športnem parku Ludus v Ljubljani je že vse nared za začetek srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, ki ga bomo spremljali od petka do nedelje in na katerem se bo v boj za srednjeevropski naslov podalo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN SLOVENKE V BOJ ZA PARIZ 2024

CEV je v Luksemburgu izvedla žreb skupin za Pokal narodov v odbojki na mivki, v katerem bo nastopilo 35 reprezentanc iz vse Evrope. V boj za najvišja mesta in olimpijsko vozovnico, se bosta podali tudi slovenski reprezentanci v ženski in moški konkurenci.

Preberi več