Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANKE DO TEžKE ZMAGE V LINZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v zaostali tekmi srednjeevropske lige v gosteh premagale Linz s 3:0 (20, -21, 23, 27). Svoj zadnji turnir v srednjeevropski ligi bodo Kamničanke igrale 14. in 15. februarja v Zagrebu, njihova nasprotnika bosta Mladost in Prometej Dnipro.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO NOVE ZMAGE

Na uvodni tekmi 5. turnirja srednjeevropske lige MEVZA smo v dvorani Tivoli spremljali obračun slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in ekipe SK Zadruga AICH/DOB. S 3:0 (18, 16, 22) so bili prepričljivejši Ljubljančani.

Preberi več
Aleš Oblak

AMSTETTEN NI BIL PREVISOKA OVIRA ZA CALCIT

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi tekmi petega turnirja srednjeevropske lige doma premagali Amstetten s 3:0 (13, 22, 23). V četrtek Kamničane čaka še zadnji obračun v rednem delu tekmovanja, pomerili se bodo z Waldviertlom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA POTRDITEV ZAKLJUčNEGA TURNIRJA MEVZA

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo od torka do četrtka gostitelji petega turnirja srednjeevropske lige. Kamničani bodo v torek igrali z avstrijsko ekipo Amstetten, v četrtek pa jih čaka še tekma z drugo avstrijsko ekipo, Waldviertel.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PREDSTAVNIKI V BOJ ZA POLFINALE

S tekmami 5. kroga se bo zaključil redni del lige MEVZA. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so si že zagotovili uvrstitev v polfinale, Calcit Volley in Merkur Maribor pa bosta na lestvici skušala ohraniti tretje oz. četrto mesto, ki prav tako še vodita v zaključni del tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

VRNITEV SILLAH NI BILA DOVOLJ ZA ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi turnirja srednjeevropske lige v Mariboru izgubile proti domači ekipi Nova KBM Branik z 2:3 (-19, 20, -18, 20, -13). V sredo, ob 18. uri, bodo Kamničanke v mariborski dvorani Lukna igrale še z madžarsko ekipo Swietelsky-Bekescsaba.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI KLUBI POMEMBNE TEKME

Najboljše slovenske klube v evropskih pokalih in srednjeevropski ligi čakajo pomembne tekme. ACH Volley Ljubljana si bo v Ligi prvakov skušal zagotoviti uvrstitev v izločilne boje, odbojkarji Calcit Volleyja ter odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik pa polfinale MEVZA.

Preberi več
Aleš Oblak

V TOREK Z BANKIRKAMI, V SREDO Z MADžARKAMI

Odbojkarice Calcit Volleyja v torek in sredo čakata dve tekmi na turnirju srednjeevropske lige v Mariboru. V torek se bodo v dvorani Lukna pomerile z Novo KBM Branikom, dan pozneje pa še z madžarsko ekipo Swietelsky Bekescsaba. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

PORAZ KAMNIčANOV V OSIJEKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so na turnirju srednjeevropske lige v Osijeku izgubili proti slovaški ekipi Rieker UJS Komarno s 3:0 (23, 20, 23). Že jutri se bodo Kamničani pomerili z domačinom turnirja, Murso. Tekma se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE SREDNJEEVROPSKA LIGA

S tekmami 4. kroga za moške ter 2. in 3. kroga za ženske se nadaljuje srednjeevropska liga MEVZA, v kateri v sezoni 2022/23 nastopa pet slovenskih predstavnikov. ACH Volley Ljubljana, Merkur Maribor, Nova KBM Branik ter moška in ženska ekipa Calcit Volleyja se podajajo v boj za n

Preberi več