Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI BREZ ODLIčJA NA SP

Slovenska vrsta je svetovno prvenstvo zaključila na četrtem mestu. Naši odbojkarji v boju za bronasto odličje niso bili kos Brazilcem, ki so v Areni Spodek v Katovicah slavili s 3:1 (18, 18, -22, 18). Naši fantje so kljub temu poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska reprezentanca je morala v polfinalu svetovnega prvenstva priznati premoč Italiji. Aktualni evropski prvaki so bili v Katovicah boljši s 3:0 (21, 22, 21). Naše fante jutri, ob 18. uri, čaka boj za bronasto odličje, njihovi tekmeci bodo Brazilci.

Preberi več
kolektiff

SLOVENCI ZA VSTOPNICO V FINALE PROTI ITALIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je iz Ljubljane preselila v poljske Katovice, kjer bo potekal zaključek svetovnega prvenstva. Jutri, ob 21. uri, se bodo naši fantje v polfinalu pomerili z Italijani, ki na tem turnirju še ne poznajo poraza.

Preberi več
OZS

VSTOPNICE ZA FINALE SP NA POLJSKEM

Vstopnice, ki jih ima za ogled tekem na Poljskem v okviru kvote Mednarodne odbojkarske zveze na voljo Odbojkarska zveza Slovenije, bo v okviru svojih aranžmajev ponujala turistična agencija Palma, ki v Katovicah organizira tudi Slovensko hišo.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI PROTI UKRAJINCEM ZA POLFINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 21. uri, igrala četrtfinalno tekmo svetovnega prvenstva in si v boju z Ukrajino skušala zagotoviti uvrstitev med najboljše štiri reprezentance sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA NOV OBRAčUN Z NEMCI

Slovenska odbojkarska izbrana vrsta bo v soboto, ob 17.30, igrala tekmo osmine finala svetovnega prvenstva in si v obračunu z Nemčijo skušala zagotoviti uvrstitev med osem najboljših reprezentanc sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA čETRTFINALE SPET PROTI NEMCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo v osmini finala svetovnega prvenstva, ki ga spremljamo v Sloveniji in na Poljskem, pomerila z Nemčijo. Naša izbrana vrsta se bo z nemško tako srečala še drugič.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PREK NEMCEV V OSMINO FINALA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je uvrstila v osmino finala svetovnega prvenstva, ki ga gostita Slovenija in Poljska. Naši odbojkarji so bili pred nabito polno dvorano Stožice s 3:0 (16, 22, 17) boljši od Nemčije. V boj za četrtfinale se bodo podali 3. septembra.

Preberi več
Anže Malovrh/kolektiff

SLOVENCI PROTI FRANCOZOM ODščIPNILI TOčKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je pred razprodanimi Stožicami dobro upirala Francozom, ki so na koncu slavili s 3:2 (21, -22, -23, 32, 7). V torek našo izbrano vrsto čaka še zadnje srečanje skupinskega dela, ko se bodo pomerili z Nemci.

Preberi več
Anže Malovrh

SLOVENCI JUTRI PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenske odbojkarje po uvodni zmagi proti Kamerunu jutri čaka že eden od vrhuncev svetovnega prvenstva. V razprodani dvorani Stožice jim bodo na nasprotni strani mreže stali aktualni olimpijski prvaki Francozi.

Preberi več