Odbojkarska zveza Slovenije
 
Paravolley Europe

SLOVENCI V VELIKI BRITANIJI DO BRONA

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede se s srebrne lige narodov, ki jo je gostil britanski Nottingham, vrača z bronasto medaljo. Na tekmi za tretje mesto je po izjemno napeti tekmi s 3:2 v nizih ugnala Madžarsko.

Preberi več
Paravolley Europe

SLOVENIJA DO PRVIH ZMAG, V NEDELJO ZA BRON

Slovensko reprezentanco v odbojki sede je na turnirju srebrne lige narodov, ki jo gosti britanski Nottingham v soboto odigrala tri tekme. Dosegla je prvi zmagi, ki ji bosta v nedeljo omogočili boj za tretje mesto.

Preberi več
Paravolley Europe

ODBOJKARJI SEDE KONEC TEDNA V V. BRITANIJI

Moška reprezentanca v odbojki sede se bo konec tedna mudila v Nottinghamu v Veliki Britaniji. Tam jo čakajo nastopi v srebrni ligi narodov.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKAM V ITALIJI DVE ODLIčJI

Med 12. in 14. majem je italijanski Bibione že tradicionalno gostil enega večjih turnirjev odbojke na mivki v Evropi. Naše paraodbojkarice so zopet navdušile s svojimi predstavami in se domov vrnile z zlatom in srebrom.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENCI DOBILI NASPROTNIKE V LIGI NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se pripravlja na nastope v srebrni ligi narodov, ki jo bo med 19. in 21. majem gostila Velika Britanija. V Nottinghamu se bodo naši odbojkarji za najvišja mesta borili z gostitelji, Italijani, Madžari, Poljaki in Latvijci.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO BRONA V ZLATI LIGI NARODOV

V Šempetru v Savinjski dolini se je zaključilo tekmovanje v zlati ligi narodov v odbojki sede, na katerem je slovenska ženska reprezentanca osvojila bronasto odličje. Zlato je šlo v roke Italijankam, srebro pa Ukrajinkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je drugi dan tekmovanja v zlati ligi narodov, ki jo gosti Šempeter, izgubila z Ukrajino in Italijo. Z izkupičkom dveh zmag in dveh porazov se bodo naša dekleta v nedeljo podala v boj za bronasto kolajno.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZLATO LIGO NARODOV ZAčELE Z ZMAGAMA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zlato ligo narodov v Šempetru začela z dvema zmagama. Naše odbojkarice so bile uvodoma s 3:0 (13, 18, 14) boljše od Poljakinj, v nadaljevanju pa so s 3:2 (-11, 21, 16, -17, 11) odpravile še Nemke.

Preberi več
World ParaVolley

PRED SLOVENKAMI PRVI REPREZENTANčNI NASTOP

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo od petka do nedelje nastopala v zlati ligi narodov, ki jo bo gostil Šempeter. Uvodni obračun bodo izbranke Simona Božiča igrale proti Poljski, zatem se bodo pomerile še z Nemčijo, Ukrajino in Italijo.

Preberi več
World ParaVolley

V ŠEMPETRU SLOVENKE V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo med 28. in 30. aprilom nastopila na turnirju Zlate lige narodov v Šempetru, na katerem bo branila srebrno odličje.

Preberi več