Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PO OLIMPIJSKE SANJE NA JAPONSKO IN POLJSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacije za olimpijske igre igrala na Japonskem, naša ženska izbrana vrsta pa se bo za olimpijsko vozovnico borila na Poljskem.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANA VSA PRIZORIščA OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Mednarodna odbojkarska zveza je že pred časom sporočila, da bo enega od treh kvalifikacijskih turnirjev za olimpijske igre v Parizu gostila Japonska, zdaj pa je znano še, da se bodo preostali obračuni za olimpijske vozovnice odvijali v Braziliji, na Kitajskem in Poljskem.

Preberi več
OZS

ZA REPREZENTANTI MALCE MANJ USPEšEN VIKEND

Slovenski reprezentanti in reprezentantke minuli konec tedna večinoma niso igrali na tako visoki ravni kot sicer, so se pa zato znova izkazali Tine Urnaut v japonskem prvenstvu ter Rok Možič in Mija Šiftar v italijanskem oziroma francoskem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠTALEKAR V NEMčIJI DO POKALNE LOVORIKE

Slovenske reprezentante in reprezentante, ki si kruh služijo v tujini, smo lahko spremljali tudi minuli vikend. V Italiji, na Poljskem in v Nemčiji so se odvijala pokalna srečanja, drugod po Evropi in Aziji pa so bile na sporedu nove prvenstvene tekme.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

VSTOPNICE ZA EUROVOLLEY žE NA VOLJO

Z Evropske odbojkarske konfederacije CEV so sporočili, da so vstopnice za letošnji evropski prvenstvi za ženske in moške že na voljo. Za naše odbojkarice bo moč navijati v belgijskem Gentu, odbojkarji se bodo v lov na novo odličje podali v bolgarski Varni.

Preberi več
Aleš Oblak

SPET DOBER IZKUPIčEK REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so minuli konec tedna spet igrali prvenstvene obračune v dresih svojih klubov po vsej Evropi in v Aziji ter zabeležili nekaj pomembnih zmag, spremljali pa smo tudi kar nekaj zelo dobrih individualnih predstav.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI MINULI VIKEND SPET NA DELU

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so pretekli vikend odigrali nove prvenstvene obračune in večinoma iztržili dober rezultatski izkupiček ter se tudi tokrat izkazali z dobrimi individualnimi predstavami.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽENSKI REPREZENTANCI FINANčNA PODPORA FIVB

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je z Mednarodno odbojkarsko zvezo (FIVB) podpisala petletno pogodbo o sodelovanju v programu Empowerment, s čimer je za razvoj slovenske ženske reprezentance uspela pridobiti milijon evrov.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ZA UVOD V VNL S SRBI

Slovenski odbojkarji bodo nastope v elitni Ligi narodov začeli z obračunom proti Srbiji, ki ga bodo v Nagoji na Japonskem igrali 7. junija. Zadnja tekma rednega dela tekmovanja naše fante čaka 9. julija, ko se bodo v Pasay Cityju na Filipinih pomerili z Nizozemsko.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI PRVIč NA WAGNERJEVEM MEMORIALU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je prejela vabilo za nastop na prestižnem memorialu Huberta Jerzego Wagnerja, ki ga bo od 18. do 20. avgusta gostil Krakov. Ob naši izbrani vrsti bodo v Tauron Areni nastopile še Poljska, Italija in Francija.

Preberi več