Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

REPREZENTANTA MED OTROKI

Slovenska reprezentanta Matic Videčnik in Uroš Pavlović sta z obiskom in našimi Oziji razveselila male bolnike na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo na pediatrični kliniki UKC Ljubljana ter jim na obraze pričarala nasmehe.

Preberi več
Jurij Kodrun/Aleš Oblak

V SLOVENIJI EVROPSKO PRVENSTVO 2023?

Slovenija bo po vsej verjetnosti ena od kandidatk za organizacijo evropskega prvenstva v odbojki za ženske, ki bi ga leta 2023 gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko. Pred tem mora OZS dobiti le še zagotovila deklet, da bo osredotočenost na ta cilj stoodstotna.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

DEKLETA ZNOVA NA VISOKI RAVNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so minuli vikend v tujih prvenstvih spet odigrali tekme rednega dela, znova so bila nekoliko bolj v ospredju naša dekleta, ki še naprej puščajo pečat v svojih klubih.

Preberi več
Aleš Oblak

EVROPSKO PRVENSTVO 2021 IMA GOSTITELJICE!

Z Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da bodo evropsko prvenstvo za moške 2021 skupaj gostile Češka, Estonija, Finska in Poljska. Slovenski odbojkarji so si z drugim mestom na letošnjem EuroVolleyju že zagotovili nastop, v kvalifikacijah jim ne bo potrebno igrati.

Preberi več
OZS

EVROPSKO PRVENSTVO Z REKORDNIMI šTEVILKAMI

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila končne številke, povezane s septembrskim evropskim prvenstvom za moške, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenije, Nizozemska in Belgija in na katerem so se slovenski odbojkarji veselili srebrnega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNOVA ZELO DOBRE PREDSTAVE SLOVENCEV

Slovenski reprezentanti nadaljujejo z dobrimi predstavami v svojih klubih, a so bili ti v preteklem tednu polovično uspešni. Bolje je šlo našim dekletom, med katerimi se je tokrat izkazala podajalka Eva Mori, v nemškem prvenstvu pa je nase opozoril bloker Sašo Štalekar.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENCI ZNOVA DOBRI, A KLUBI MANJ USPEšNI

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so v svojih klubih v minulem tednu večinoma odigrali po dve prvenstveni tekmi. Kljub dobrim predstavam naših fantov in deklet so bili njihovi klubi tokrat polovično uspešni.

Preberi več
Aleš Oblak

OLIMPIJSKE KVALIFIKACIJE V BERLINU

Slovenska moška reprezentanca bo med 5. in 10. januarjem nastopila na kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. V Berlinu se bodo naši fantje za uvod pomerili z Belgijci, v skupinskem delu pa jih čakata še obračuna z Nemci in Čehi.

Preberi več
SMF

NAGRADA SPORTO ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je prejemnica prestižne nagrade Sporto Event Award za najboljši športni dogodek leta 2019, evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki je v Ljubljani potekalo od 12. do 26. septembra.

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAGA ZA NAJDIčEVO ZA DOBER SLOVENSKI TEDEN

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so v svojih evropskih in azijskih klubih odirali nove kroge prvenstev. Priložnost za igro so dobili praktično vsi in jo tudi dobro izkoristili.

Preberi več