Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI EP KONčALI NA 6. MESTU

Na zadnji tekmi na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, so Slovenci morali priznati premoč Francozom, ki so slavili z rezultatom 3:2 (20, 16, -23, -21, 12). Naši fantje so prvenstvo končali na 6. mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI BOLJšI šE OD FINCEV

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, vknjižili novo zmago. S 3:1 (21, 21, -23, 17) so na prvi tekmi v boju za 5. mesto odpravili Fince. Naši fantje se bodo jutri, ob 12.30, pomerili z zmagovalcem današnjega dvoboja med Češko in Francijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PO PETIH NIZIH DO TRETJE ZMAGE

Slovenski odbojkarji do 20 let so se na evropskem prvenstvu, ki ga gosti Italija, veselili tretje zmage. S 3:2 (-19, 23, 20, -21, 12) so bili v 5. krogu boljši od Francozov. Naša reprezentanca bo v soboto odigrala prvo tekmo v boju za 5. mesto.

Preberi več
CEV

POLJAKI OD SLOVENCEV BOLJšI PO PETIH NIZIH

Slovenska reprezentanca do 20 let je morala na tekmi 4. kroga evropskega prvenstva do 20 let v Italiji po hudem boju priznati premoč Poljski. Naši fantje so klonili po petih nizih, z 2:3 (20, -19, 23, -19, -12), jutri pa jih čaka še zadnji obračun skupinskega dela proti Franciji.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO ZMAGE NAD SLOVAšKO

Slovenska reprezentanca do 20 let se je na evropskem prvenstvu v Italiji veselila zmage nad Slovaško. Naši odbojkarji so bili od tekmecev boljši s 3:0 (16, 19, 26), že jutri, ob 15. uri, pa jih čaka obračun s Srbijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI NAJPREJ PROTI ITALIJANOM

Slovenska moška reprezentanca do 20 let bo danes začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Italiji, kjer nastopa najboljših 12 evropskih reprezentanc. Naši fantje se bodo na prvi tekmi pomerili z gostitelji prvenstva.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI BREZ ODLIčJA NA SP

Slovenska vrsta je svetovno prvenstvo zaključila na četrtem mestu. Naši odbojkarji v boju za bronasto odličje niso bili kos Brazilcem, ki so v Areni Spodek v Katovicah slavili s 3:1 (18, 18, -22, 18). Naši fantje so kljub temu poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska reprezentanca je morala v polfinalu svetovnega prvenstva priznati premoč Italiji. Aktualni evropski prvaki so bili v Katovicah boljši s 3:0 (21, 22, 21). Naše fante jutri, ob 18. uri, čaka boj za bronasto odličje, njihovi tekmeci bodo Brazilci.

Preberi več
OZS

VSTOPNICE ZA FINALE SP NA POLJSKEM

Vstopnice, ki jih ima za ogled tekem na Poljskem v okviru kvote Mednarodne odbojkarske zveze na voljo Odbojkarska zveza Slovenije, bo v okviru svojih aranžmajev ponujala turistična agencija Palma, ki v Katovicah organizira tudi Slovensko hišo.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE ZOPET BOLJšE OD AZERBAJDžANK

Slovenske odbojkarice so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo osvojile že peto zmago. V Mariboru so na tekmi 5. kroga kvalifikacij s 3:1 (16, 18, -19, 15) premagale Azerbajdžan. Naslednje srečanje bodo Slovenke igrale 10. septembra, ko se bodo v Mariboru pomerile še z Gruzijo.

Preberi več