Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKE ODBOJKARICE NISO BILE KOS TAJKAM

Slovenske odbojkarice so morale na peti tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Lodžu priznati premoč trinajsti reprezentanci sveta Tajski. Tekmice so bile boljše s 3:0 (21, 23, 18). Nov obračun naša dekleta čaka v soboto proti Kolumbiji.

Preberi več
OZS

VRNITEV NA PRIPRAVE V ZNAMENJU SPREJEMOV

V sredo popoldne so se slovenski odbojkarji znova zbrali v Ljubljani, kjer bodo opravili še zadnje treninge letošnje akcije v domovino. Že v nedeljo jih čaka pot na Japonsko, kjer se bodo v Tokiu od konca tega meseca borili za vozovnico v olimpijski Pariz.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V TOREK PROTI AMERIčANKAM

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v torek igrala tretjo tekmo kvalifikacij za olimpijske igre. Tekmice naših deklet bodo Američanke, sicer aktualne olimpijske prvakinje in druga reprezentanca na svetovni lestvici.

Preberi več
VolleyballWorld

NA DRUGI TEKMI PRIčAKOVANO BOLJšE ITALIJANKE

Slovenska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Lodž, klonila proti favoriziranim Italijankam, ki so slavile s 3:0 (15, 15, 17). Slovenke bodo naslednji obračun igrale v torek, ko se bodo merile z aktualnimi olimpijskimi prvakinjam

Preberi več
Lukasz Szelag/Polska Siatkówka

NA UVODNI TEKMI KVALIFIKACIJ POLJSKA MOčNEJšA

Slovenske odbojkarice so morale na uvodni tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu priznati premoč favoriziranim Poljakinjam, ki so bile boljše s 3:0 (18, 15, 22). Drugi obračun naša dekleta čaka v nedeljo, ko se bodo ob 20.45 srečala z Italijankami.

Preberi več
CEV

IZJEMNI SLOVENCI DO BRONASTEGA ODLIčJA

Slovenska moška reprezentanca si je v Rimu z izjemno predstavo proti olimpijskim prvakom Francozom in zmago s 3:2 (22, 16, -21, -18, 11) priigrala bronasto odličje na evropskem prvenstvu. Za naše fantje je to že četrta kolajna na petem EuroVolleyju.

Preberi več
CEV

POLJAKINJE PRVE TEKMICE SLOVENK V LODžU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v soboto začela z nastopi v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naša dekleta bodo uvodni obračun v Lodžu odigrala proti gostiteljicam Poljakinjam, v nadaljevanju pa jih čaka še šest tekem.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA SLOVENKAMI PRVI DNEVI PRIPRAV V RAVENI

Za slovenskimi odbojkaricami so prvi dnevi priprav na kvalifikacije za olimpijske igre, ki se bodo med 16. in 24. septembrom odvijale v Lodžu. Naša dekleta, ki pod vodstvom Marca Bonitte trenirajo v Raveni, se počasi že ozirajo proti Poljski.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE ZAčELE S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je začela s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bo med 16. in 24. septembrom gostil Lodž. Naša dekleta, ki se bodo v boj za nastop na olimpijskem turnirju podala prvič, bodo glavnino treningov opravila v Raveni.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO HUDEM BOJU IZGUBILE Z UKRAJINO

Slovenska reprezentanca je morala na zadnji tekmi EuroVolleyja v Belgiji po hudem boju priznati premoč Ukrajini. Zmagovalke zlate evropske lige so bile boljše s 3:1 (19, -23, -24, -17). Naše odbojkarice tako zaključujejo z nastopi na tretjem EP.

Preberi več