Odbojkarska zveza Slovenije
 
Damjan Barut

TUDI KAMNIčANKE NA ZAKLJUčNI TURNIR

Na povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenije so odbojkarice Calcit Volleyja v Kopru tudi v drugo premagale Ankarančanke z 0:3 (-18, -18, -23) in se uvrstile na zaključni turnir, ki ga bodo 17. in 18. januarju gostile v Kamniku.

Preberi več
Klemen Brumec

V KOPRU POTRDITI NASTOP NA ZAKLJUčNEM F4

Moška ekipa Calcit Volleyja se je na zaključni turnir Pokala Slovenije že uvrstila, ženska mora to potrditi v sredo, ko jo v Kopru, ob 19.30, čaka povratna tekma z Ankaranom. Na prvi so s 3:0 (21, 13, 22) slavile branilke pokalnega naslova.

Preberi več
FIVB

ZAKLJUčNI TURNIR POKALA SLOVENIJE V KAMNIKU

Zaključni turnir tekmovanja za Pokal Slovenije za sezono 2019/20 bo gostil Kamnik. V boj za pokalno lovoriko se bodo podale po štiri najboljše ekipe v moški in ženski konkurenci, naslov prvakov pa bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠE ZMAGO ODDALJENE OD ZAKLJUčNEGA TURNIRJA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije pred svojimi navijači brez večjih težav premagale Ankaran s 3:0 (21, 13, 22). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 11. decembra.

Preberi več
Aleš Oblak

V POKALU SLOVENIJE ZNANI VSI FINALISTI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Hiše na kolesih Triglav bodo igrali na zaključnem turnirju najboljše četverice Pokala Slovenije, ki bo na sporedu med 17. in 19. januarjem.

Preberi več
Simon Vesel

DANES ZA ZAKLJUčNI TURNIR POKALA SLOVENIJE

V tekmovanju za Pokal Slovenije bomo v moški konkurenci že nocoj dobili vse udeležence zaključnega turnirja najboljše četverice. Na sporedu so namreč povratne tekme četrtfinala, pri dekletih pa bomo v tem tednu spremljali prve obračune.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO – ACH VOLLEY 2:3

Na povratni tekmi ¼ finala Pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in ACH Volley. Z rezultatom 2:3 (-18, -23, 19, 21, -8) so bili boljši gostje, ki so se uvrstili na zaključni turnir Pokala Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

POTRDILI POLFINALE, čAKA JIH MARIBOR

Odbojkarji Calcit Volleyja so na povratni četrtfinalni tekmi pokala Slovenije pred svojimi navijači premagali Šoštanj Topolšico s 3:0 (16, 9, 19), s 3:0 (17, 16, 23) pa so slavili tudi pred tednom dni v gosteh.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

PO PETIH NIZIH BOLJšE MARIBORčANKE

Na prvi tekmi četrtfinala Pokala Slovenije so se v Novi Gorici srečale odbojkarice Gen-i Volleyja in Nove KBM Branik. V lanski sezoni najuspešnejši ekipi prvenstva sta se razšli po petih nizih, ko so z 2:3 in s 15:17 v zadnjem nizu slavile Mariborčanke.

Preberi več
Aleš Oblak/Simon Vesel

POMEMBNE ZMAGE NA PRVIH TEKMAH čETRTFINALA

V tekmovanju za Pokal Slovenije smo v četrtfinalu spremljali prva srečanja najboljših osmih ekip v moški konkurenci, pred povratnimi tekmami so si prednost zagotovili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Hiše na kolesih Triglav.

Preberi več