Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI 4. KROG PRVENSTVA

Sobota je bila namenjena državnemu prvenstvu v mali odbojki za dečke in deklice. Na sporedu so bile tekme 4. kroga.

Preberi več
klubi

MED KADETI IN KADETINJAMI VEČ NEPORAŽENIH

Konec tedna se je nadaljevalo državno prvenstvo kadetinj in kadetov. Kar nekaj ekip je podaljšalo svoj niz neporaženosti.

Preberi več
klubi

MLADE MARIBORČANKE IN IZOLČANKE BREZ PORAZA

Pretekli konec tedna so nove tekme odigrali tudi mladi odbojkarji in odbojkarice v kategoriji starejših dečkov in deklic. Po petem krogu sta med deklicami še neporaženi ekipi Nova KBM Branik I in Izola.

Preberi več
klubi

ZNANI SO FINALISTI MLADINSKEGA TURNIRJA

V nedeljo smo spremljali polfinalna turnirja A in B državnega prvenstva za mladince, kjer smo dobili štiri udeležence finalnega turnirja. Mladinke so odigrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

SOBOTA PRINESLA TEKME 3. KROGA V MALI ODBOJKI

V soboto so potekale tekme tretjega kroga v mali odbojki za deklice in dečke, tako v A kot v B ligi. V slednji je nekaj ekip igralo tekme drugega kroga.

Preberi več
klubi

KADETI IN KADETINJE OPRAVILI S 4. KROGOM

Pester tekmovalni konec tedna je prinesel tudi tekme državnega prvenstva kadetov in kadetinj. Ti so v prvi ligi nastopili v četrtem krogu, v drugi ligi pa je bilo odigranih nekaj tekem v tretjem, nekaj pa v četrtem krogu.

Preberi več
klubi

MLADINKE IN MLADINCI PRVIČ V LETU 2024

Po skoraj mesecu dni premora se je nadaljevalo državno prvenstvo za mladinke in mladince. Mladinke so odigrale tekme šestega kroga na vzhodu in zahodu, mladinci pa prav tako tekme šestega kroga v modri in zeleni skupini. Na sporedu so bila tudi srečanja v drugi mladinski ligi.

Preberi več
klubi

NAPETE TEKME PRVENSTVA MED DEČKI IN DEKLICAMI

Mladi odbojkarji in odbojkarice, ki s svojimi ekipami nastopajo v kategoriji starejših dečkov in deklic, so pretekli konec tedna nastopili na tekmah petega oziroma četrtega kroga državnega prvenstva.

Preberi več
klubi

NAPETO JE TUDI V MALI ODBOJKI

Konec tedna je prinesel tekme deklic in dečkov mali odbojki. Večina ekip je že igrala tekme drugega kroga, medtem ko se je nekaj ekip predstavilo v prvem krogu.

Preberi več