Odbojkarska zveza Slovenije
 
organizatorji

ZAKLJUčEN PESTER VIKEND NA MIVKI ZA MLADE

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice so se v okviru Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki med seboj pomerili v treh starostnih kategorijah, junior, do 14 let in do 18 let. Turnirji so potekali v Ljubljani, Notranjih goricah, Škofji Loki, Novem mestu in Braslovčah.

Preberi več
klubi

TA VIKEND TEKME V TREH KATEGORIJAH

Vikend bo spet prinesel obračune Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. V Ljubljani se bodo v kategoriji junior med seboj prvič pomerili najmlajši, v Braslovčah in Novem mestu bosta potekala turnirja do 18 let, v Škofji Loki in Notranjih goricah pa turnirja do 14 let.

Preberi več
Aleš Oblak

PRESTAVITEV DP V BRASLOVčAH IN NOVEM MESTU

Glede na nov odlok Vlade RS se je Odbojkarska zveza Slovenije, skupaj z organizatorji turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, odločila, da se turnirja v Braslovčah in Novem Mestu prestavita na nov termin, od 11. do 12. julija 2020.

Preberi več
klubi

TA VIKEND DOBILI ZMAGOVALCE TREH KATEGORIJAH

Minuli vikend smo lahko spremljali turnirje za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki v kar treh starostnih kategorijah. Odbojkarji in odbojkarice so se med seboj pomerili na prvih turnirjih do 20, do 16 in do 14 let.

Preberi več

TA VIKEND NA MIVKI KAR 150 EKIP

V soboto in nedeljo bomo v Kopru, Portorožu, Notranjih Goricah, Škofji Loki in Žužemberku spremljali kar pet turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki, in sicer v treh starostnih kategorijah, do 14, 16 in 20 let. Skupno bo nastopilo kar 150 ekip.

Preberi več
Petra Grahovac/Miki Pavlin Kreativ

V BRASLOVčAH NAJBOLJšA OKORN IN MAROVT

V Braslovčah se je zaključil prvi turnir letošnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 18 let. Zmage sta se veselila Miha Okorn in Luka Marovt. Pri dekletih, ki so tekmovale v Novem mestu, sta bili najboljši Iza Zbičajnik in Maja Marolt

Preberi več
Anže Malovrh/TPV Volley

V NOVEM MESTU REKORDNIH 39 EKIP

Jutri se bo v Novem mestu začel 1. turnir Sberbank državnega prvenstva do 18 let za dekleta, fantje se bodo med seboj pomerili v Braslovčah. Na Dolenjskem pričakujejo rekordnih 39 dvojic, medtem ko se bo v Savinjski dolini za najvišja mesta med seboj pomerilo 24 ekip.

Preberi več
OZS

ZAKLJUčENA TUDI PRVENSTVA ZA MLADE

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je potrdilo predlog sklepa za takojšnji zaključek državnega prvenstva pri kadetih, kadetinjah, starejših dečkih in deklicah ter mali odbojki za sezono 2019/2020. Končnega vrstnega reda tekmovanj ni, državnih prvakov OZS ni razglasila.

Preberi več
Aleš Oblak

KOLEDAR PRVENSTEV V ODBOJKI NA MIVKI ZA MLADE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila nov koledar tekmovanj v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Prvi turnir bo na sporedu 20. junija v Novem mestu in Braslovčah, sicer pa bomo v petih kategorijah spremljali deset turnirjev. Veliki finale bo 31. julija v Ljubljani.

Preberi več
OK Merkur Maribor

USPEšNEJšI MLADI ODBOJKARJI ALI STARšI?

Pogled nazaj: V OK Merkur Maribor so se prav na zadnji februarski dan, ki je bil tudi sicer rezerviran za odbojko in vseevropsko iniciativo #1DayMore4Volleyball odločili za prav poseben dogodek.

Preberi več