Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak, kolektiff

ZNANI NASPROTNIKI SLOVENK IN SLOVENCEV NA EP

Danes so v Neaplju izžrebali skupine za prihajajoče evropsko prvenstvo. Slovenke bodo skupinski del evropskega prvenstva igrale v Belgiji, Moška reprezentanca pa bo srebro branila najprej v Bolgariji.

Preberi več
CEV

SLOVENCI EP KONčALI NA 6. MESTU

Na zadnji tekmi na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, so Slovenci morali priznati premoč Francozom, ki so slavili z rezultatom 3:2 (20, 16, -23, -21, 12). Naši fantje so prvenstvo končali na 6. mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI BOLJšI šE OD FINCEV

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, vknjižili novo zmago. S 3:1 (21, 21, -23, 17) so na prvi tekmi v boju za 5. mesto odpravili Fince. Naši fantje se bodo jutri, ob 12.30, pomerili z zmagovalcem današnjega dvoboja med Češko in Francijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PO PETIH NIZIH DO TRETJE ZMAGE

Slovenski odbojkarji do 20 let so se na evropskem prvenstvu, ki ga gosti Italija, veselili tretje zmage. S 3:2 (-19, 23, 20, -21, 12) so bili v 5. krogu boljši od Francozov. Naša reprezentanca bo v soboto odigrala prvo tekmo v boju za 5. mesto.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI BOLJšI TUDI OD SRBOV

Slovenska reprezentanca do 20 let si je na evropskem prvenstvu v Italiji priigrala že drugo zmago. Naši odbojkarji so bili prepričljivo, s 3:0 (18, 22, 11), boljši od Srbije. Jutri jih na prvenstvu čaka prost dan, v sredo pa se bodo pomerili s Poljsko.

Preberi več
CEV

SLOVENCI NAJPREJ PROTI ITALIJANOM

Slovenska moška reprezentanca do 20 let bo danes začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Italiji, kjer nastopa najboljših 12 evropskih reprezentanc. Naši fantje se bodo na prvi tekmi pomerili z gostitelji prvenstva.

Preberi več
FIVB

SLOVENKI NA SVETOVNEM PRVENSTVU 17.

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Anja Puckmeister sta nastopili na svetovnem prvenstvu do 19 let v Turčiji in po dobrih predstavah v skupinskem delu tekmovanja na koncu osvojili 17. mesto.

Preberi več
CEV

ZA UVOD V EUROVOLLEY USPEšNEJšI ITALIJANI

Slovenska reprezentanca do 20 let je morala na prvi tekmi evropskega prvenstva v Italiji priznati premoč gostiteljem, ki so bili boljši s 3:0 (25, 18, 16). Jutri varovance Jerneja Rojca čaka obračun s Slovaško, ki se bo začel ob 17.30 uri.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI DVOJICI NA EP DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki Rima Posedel in Zoja Kalar ter Benjamin Mugerli in Bor Bratož so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v odbojki na mivki. Tako dekleti kot fanta se iz Grčije vračajo s 17. mestom.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA BREZ OSMINE FINALA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta morali v boju za uvrstitev v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji priznati premoč Irini in Inni Makhno. Urajinki sta bili uspešnejši z 21:12 in 21:17, naši predstavnici pa sta tako, žal, zaključili z nastopi.

Preberi več