Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

IZKUšENE MADžARKE PREMOčNE ZA CALCIT

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi drugega kroga pokala Challenge pred svojimi navijači morale priznati premoč madžarski ekipi Swietelsky Bekescsaba z 0:3 (-14, -19, -23). Povratna tekma bo na sporedu 6. februarja v Bekescsabi.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE BOLJšE V ZLATEM NIZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi 1. kroga pokala Challenge v Kladnu izgubile proti ekipi PVK Olymp Praga z 1:3 (20, -16, -20, -20), a jih je v drugi krog popeljala zmaga v zlatem nizu, ki so ga slovenske predstavnice dobile s 15:11.

Preberi več
Aleš Oblak

LETO KONčATI Z DVEMA ZMAGAMA

V soboto so odbojkarice Calcit Volleyja v dvanajstih dneh še tretjič ostale praznih rok, njihova edina zmaga v tem obdobju pa je bila v prvem krogu pokala Challenge, ko so doma s 3:1 (-18, 23, 28, 18) premagale PVK Olymp iz Prage.

Preberi več
CEV

PORTUGALCI SO BILI TOKRAT PREMOčNI

Na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja izgubili proti Sportingu z 0:3 (-18, -17, -22) in nato s portugalskim moštvom odigrali še zlati. Tudi slednjega so dobili gostitelji (15:8) in se veselili uvrstitve v 2. krog.

Preberi več
Klemen Brumec

DVA NIZA BOSTA DOVOLJ ZA DRUGI KROG

V prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja pred svojimi navijači premagali neugodno portugalsko ekipo Sporting iz Lizbone s 3:1 (18, 15, -23, 20). Vendar je bil to le prvi polčas medsebojnega dvoboja, drugi, veliko težji jih čaka v torek.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY USPEšNEJšI OD SPORTINGA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma premagali Sporting iz Lizbone s 3:1 (18, 15, -23, 20). To je bila tudi zadnja tekma Kamničanov v svoji dvorani v letošnjem letu.

Preberi več
Klemen Brumec

NA ČEšKO S PREDNOSTJO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma gostile ekipo PVK Olymp iz Prage. S 3:1 (-18, 23, 28, 18) so zmagale Kamničanke. Povratna tekma bo na sporedu 18. decembra v Kladnem.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEHINJE BODO TRD ZALOGAJ

Slovenske pokalne zmagovalke, odbojkarice Calcit Volleyja, bodo v sredo začele svojo letošnjo pot v pokalu Challenge. Njihov prvi nasprotnik bo češka ekipa PVK Olymp iz Prage, trenutno petourvšrčena ekipa češkega državnega prvenstva.

Preberi več
OK Šempeter

ZMAGA ŠEMPETRANK, PORAZ NOVE KBM BRANIK

Odbojkarice SIP Šempetra so se s še drugo zmago v pokalu CEV Challenger Cup uspele prebiti skozi kvalifikacije in jih zdaj čakajo nastopi v glavnem delu tekmovanja, odbojkarice Nove KBM Branik pa so elitno Ligo prvakinj začele s porazom.

Preberi več
Petra Udrih

ŠEMPETRANKE NADIGRALE SLOVAšKI PEZINOK

Odbojkarice SIP Šempetra so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij evropskega pokala CEV Challenge premagale slovaški Pezinok. Pred domačimi navijači so bile od tekmic boljše s 3:0 (18, 15, 27). Povratna tekma bo 20. novembra.

Preberi več