Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ACH VOLLEY V ANKARNI KLONIL PO TREH NIZIH

Na tekmi zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini E, ki prinaša izločilne boje v najelitnejšem tekmovanju, pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Banka iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED ODLOčILNO TEKMO

V sredo, 25. 1., ob 18. uri po srednjeevropskem času odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka zadnja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE DANES GOSTUJEJO V ITALIJI

Po prvi tekmi osmine finala evropskega Pokala CEV, se bodo igralke Nove KBM Branika danes zvečer v E-Work Areni pomerile z domačo ekipo UYBA Volley Busto Arsizio.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PROTI SVETOVNIM KLUBSKIM PRVAKOM

V sredo, 11. 1., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka težko pričakovana tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov na domačih tleh, na kateri se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi klubskimi prvaki, italijansko ekipo Sir Sicoma Monini Perugia.

Preberi več
CEV

PRED MARIBORčANKAMI POVRATNA TEKMA

Po zmagi v Kuusamo prejšnji teden, odbojkarice Nove KBM Branika čaka povratna tekma 1/16- finala evropskega pokala CEV z ekipo Pölkky Kuusamo, ki bo v sredo, ob 18. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

V ATENE NAJPREJ PO ZLATI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 19. uri, v Atenah igrale povratno tekmo prvega kroga pokala CEV proti Olympiacosu. Na prvi tekmi pred šestimi dni so v Kamniku s 3:1 (-18, 20, 27, 20) zmagale Grkinje.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY DO IZJEMNE POMEMBNE ZMAGE

Na tekmi četrtega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v Areni Kreis v nemškem mestu Düren pomerili ekipi SWD powervolleys in ACH Volley Ljubljana. Tako kot pred mesecem dni v Hali Tivoli, so se tudi tokrat pomembne zmage veselili oranžni zmaji in slavili s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KAMNIčANKE USODEN TRETJI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala CEV doma izgubile proti Olympiacosu z 1:3 (-18, 20, -27, 20). Povratna tekma bo na sporedu prihodnji torek, 20. decembra, ob 19. uri, v Atenah.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI OTVORITEV EVROPSKE SEZONE

Po 15-urnen potovanju na prizorišče prve tekme letošnjega evropskega pokala CEV za ženske, so mariborske odbojkarice prispele vidno utrujene. Povrhu vsega pa, zaradi zapletov z leti, na letališče v finski Oulu ni prispela njihova prtljaga.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA KLONIL PO PETIH NIZIH

Na tekmi tretjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Bank iz Ankare. Pred več kot 4000 glavo množico smo bili priča pravi odbojkarski poslastici, na kateri smo spremljali pet nizov, boljši so bili Turki.

Preberi več