Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

IZ BRčKEGA PO VODSTVU Z 2:0 S TOčKO

Odbojkarji Calcit Volleyja še niso popolnoma pozabili na poraz proti ekipi Union Raiffesinen Waldviertel v prejšnjem krogu, saj so v šestem krogu srednjeevropske lige v gosteh izgubili še z domačo Mladost Brčko z 2:3 (-16, -11, 30, 22, 11).

Preberi več
Aleš Oblak

MIHALINčEVA SE NE OBREMENJUJE Z NASPROTNICAMI

Pred odbojkaricami Calcit Vollelyja je v prihodnjih tednih nekaj lažji razpored, saj bodo v soboto v petem krogu 1A. DOL za ženske gostovale v Hočah pri ekipi Formis, tekma se bo začela ob 19. uri.

Preberi več
Klemen Brumec

V BRčKEM SPET ZAčETI Z ZMAGOVITIM NIZOM

Minulo soboto so odbojkarji Calcit Volleyja v petem krogu srednjeevropske lige pred svojimi navijači izgubili proti avstrijski ekipi Union Raiffeisen Waldviertel, ki do te tekme še ni zmagala, v soboto pa jih ob 19. uri čaka gostovanje v Brčkem.

Preberi več
SIP Šempeter

NA EVROPSKEM PARKETU PRVE ŠEMPETRANKE

Odbojkarice SIP Šempetra bodo med slovenskimi klubi, ki jih bomo letos spremljali v elitni ligi prvakov in v evropskih pokalih, prve stopile na parket. V kvalifikacijah za pokal CEV Challenge se bodo že jutri pomerile s slovaškim VTC Pezinokom.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIšKI ZMAGOVITI NIZ SE NADALJUJE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v četrtem krogu srednjeevropske lige prišle še do svoje četrte zmage. Tokrat so doma premagala ekipo UOK Banjaluka Volley s 3:1 (18, 19, -30, 18).

Preberi več
Klemen Brumec

WALDVIERTEL SPET USODEN ZA KAMNIčANE

V petem krogu srednjeevropske lige so odbojkarji Calcit Volleyja prvič v letošnji sezoni izgubili. Na domačem igrišču jih je s 3:0 (23, 26, 17) premagala avstrijska ekipa Union Raiffeisen Waldviertel.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽOK LJUTOMER - CALCIT VOLLEY II 3:0

Ljutomerske odbojkarice so presenetljivo ugnale gostje iz Kamnika z rezultatom 3:0 (22, 19, 24). S 13 točkami je bila najučinkovitejša Naja Boisa, pri domačinkah pa jih je Barbara Petek zbrala 12.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY - ANKARAN 3:1

V prvi tekmi četrtega kroga 1A. DOL za ženske so odbojkarice Calcit Volleyja doma premagale Ankaran s 3:1 (17, 17, -23, 18).

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI ODBOJKARJI CALCITA USPEšNI V MEVZI

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi v tretjem krogu srednjeevropske lige osvojili vse tri točke. Tokrat na gostovanju v Kašteli, kjer so domačo Mladost Ribolo premagali s 3:1 (25, 19, -21, 15). S tekmo manj so zdaj na drugem mestu, pred njimi je s točko več zagrebška Mladost.

Preberi več
Klemen Brumec

V KAšTELI POTRDITI PRVO MESTO

Kamniški odbojkarji, ki so srednjeevropsko ligo začeli z zmagama proti ACH Volleyju in Mariboru, bodo v tretjem krogu gostovali pri ekipi Mladost Ribola Kaštela. Tekma bo na sporedu v nedeljo, 27. oktobra, ob 18. uri.

Preberi več