Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI NA JAPONSKEM ZAčENJAJO LIGO NARODOV

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca sredi prihodnjega tedna začenja nastope v ligi narodov. Uvodni turnir prvega dela omenjenega tekmovanja bo gostila japonska Nagoja.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI ZA UVOD V VNL Z AMERIčANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v noči na sredo v Brasilii igrala uvodno tekmo elitne Lige narodov. Tekmeci Slovencev bodo Američani, ki napovedujejo boj za odličje, v našem taboru pa si želijo prve nasprotnike premagati s svojo značilno igro.

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI PRED VNL šE DVAKRAT Z BOLGARIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je zjutraj odpotovala v Sofijo, kjer bo jutri in v sredo odigrala pripravljalni tekmi z Bolgarijo. Za našo vrsto bosta to zadnja preizkusa pred začetkom Lige narodov, v okviru katere naše fante prvi obračuni čakajo v Braziliji.

Preberi več
OSSRB

NA PRVI TEKMI ZA ODTENEK BOLJšI SRBI

Slovenski odbojkarji so v Beogradu odigrali prvo pripravljalno tekmo s Srbijo. Po več kot dveh urah igre so bili s 3:2 (23, -19, -24, 22, 12) boljši gostitelji. Drugi obračun bo na sporedu jutri, ob 17.15 uri.

Preberi več
FIVB

TRETJI TURNIR LIGE NARODOV V GDANSKU

Mednarodna odbojkarska zveza je sporočila, da se bo tretji turnir elitne Lige narodov, ki bi ga moralo gostiti Kemerovo, odvijal v Gdansku. Naši odbojkarji se bodo za najvišja mesta tako borili v Braziliji ter na Filipinih in Poljskem.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI BODO VNL ZAčELI PROTI ZDA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo nastope v elitni ligi narodov začela v Braziliji, ki bo gostila enega od dveh uvodnih turnirjev letošnjega tekmovanja. Prvi nasprotnik Slovenije bodo ZDA, sledili bodo obračuni z Brazilijo, Rusijo in Avstralijo.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI BODO LIGO NARODOV ZAčELI V BRAZILIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo tudi v sezoni 2022 igrala v elitni Ligi narodov, v kateri je letos nastopila prvič in osvojila visoko 4. mesto. Naši fantje bodo najprej odpotovali v Brazilijo, sledili bodo obračuni na Filipinih, tretji turnir bo gostila Rusija.

Preberi več
FIVB

LIGA NARODOV Z NOVIM FORMATOM TEKMOVANJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca že z nestrpnostjo čaka na začetek evropskega prvenstva, ki ga bodo od 1. septembra naprej skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Medtem je tudi že postalo znano, kakšen bo format Lige narodov za leto 2022.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V LIGI NARODOV OSTALI BREZ ODLIčJA

Slovenski odbojkarji so na tekmi za tretje mesto morali priznati premoč Francozom. Francija po porazu v rednem delu tekmovanja tokrat Slovencem ni dopustila preobrata in je slavila s 3:0 (20, 18, 19).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SE BODO BORILI ZA BRON

Slovenski odbojkarji so morali v polfinalu elitne Lige narodov v Riminiju priznati premoč Poljski. Aktualni svetovni prvaki so bili uspešnejši s 3:0 (22, 21, 23) in bodo v velikem finalu igrali proti Braziliji. Slovence jutri, ob 11.30, proti Franciji čaka obračun za bron.

Preberi več