Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZMAGA PRIMORKAMA, PRVAKA POTRDILA PRIMAT

V Preddvoru se je zaključil SportZone Open, prvi letošnji turnir slovenske serije v odbojki na mivki, na katerem je nastopilo kar petdeset dvojic. V močni konkurenci sta bili pri dekletih najuspešnejši Tajda Lovšin in Špela Morgan, pri moških pa Tadej Boženk in Vid Jakopin.

Preberi več
SportZone

SPORT.ZONE OPEN V PREDDVORU

V Preddvoru je zaključen drugi dan obračunov prvega letošnjega turnirja v odbojki na mivki, SportZone Open. Priča smo bili zelo dobrim predstavam in tudi presenečenjem, znani pa so že vsi polfinalisti in polfinalistke.

Preberi več
Aleš Oblak

V PREDDVORU KAR 50 EKIP IN VSI NAJBOLJšI

V Preddvoru pri Kranju bomo ta vikend lahko spremljali prvi turnir v odbojki na mivki v sklopu slovenskega prvenstva. Na njem bo nastopilo kar petdeset dvojic v moški in ženski konkurenci, na peščeni podlagi pa se bodo med seboj udarili vsi naši najboljši odbojkarji.

Preberi več
CEV

OZS OMILILA POGOJE ZA ORGANIZACIJO

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je sprejelo predloge Komisije za odbojko na mivki na področju organizacije turnirjev v odbojki na mivki za letošnjo sezono.

Preberi več
Matevž Ambrožič

KOTNIK IN JANčAR šE TRETJIč ZAPORED

V Kranju se je zaključilo letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki. Naslova državnih prvakov sta se na koncu veselila Tadej Boženk in Vid Jakopin, pri dekletih sta bili še tretjič zapored najuspešnejši Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik.

Preberi več

V KRANJU ZNANI VSI POLFINALISTI

Prvi dan Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki 2019 je v prvem delu minil na treh prizoriščih, boji v skupinah so poleg centralnega igrišča v Kranju potekali tudi v Struževem ter v Preddvoru, nato pa se je dogajanje od četrtfinala dalje preselilo v Kranj.

Preberi več
klubi

PRVAKI IN PRVAKINJE V SEZONI 2018/19

V minuli sezoni smo v okviru tekmovanja za državno prvenstvo in Pokal Slovenije spremljali zanimive in izenačene obračune v vseh starostnih kategorijah, največ odličij pa so osvojili odbojkarji OK Maribor in odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU OKRONALI NOVE/STARE DRŽAVNE PRVAKE

V Kranju, kjer že tradicionalno poteka državno prvenstvo v odbojki na mivki, so Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ubranili naslove državnih prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU ZA NASLOVE DRŽAVNIH PRVAKOV NA MIVKI

Z današnjimi kvalifikacijami se začenja državno prvenstvo v odbojki na mivki. V Kranju bomo spremljali najboljše slovenske dvojice, ki se bodo med seboj pomerile za naslova slovenskih prvakov. Branili ju bodo Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik.

Preberi več
Aleš Oblak

DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU NA ŠE VIŠJI RAVNI

Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo za naslov državnih prvakov že tradicionalno pomerili v Kranju. Sberbank Državno prvenstvo bo zopet potekalo v okviru prireditve Kranfest, 20. in 21. julija, prizorišče odbojkarskih bojev pa se seli na osrednji priredi

Preberi več