Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PRIJAVA NA ODBOJKARSKI KAMP OZS V KOZJEM

OZS bo med 25. in 29. junijem v Kozjem organizirala 6. odbojkarski kamp. Prvega je izvedla leta 2017 v Čatežu, kjer so mladi odbojkarji gostovali do leta 2021, letos pa se je na voljo nova lokacija, ki ponuja izredno dobre pogoje za trening dvoranske odbojke in druge aktivnosti.

Preberi več
Nasprot sonca

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

V soboto, 15. aprila je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral tradicionalni 7. turnir v mali odbojki »Pokal Savinjske doline – SIP d.d. OPEN 2023« za deklice in dečke letnika 2010 in mlajše, ki se ga je udeležilo kar 90 ekip iz vse Slovenije.

Preberi več
WADA

14. APRIL - DAN čISTEGA šPORTA

Ta petek (14. april) obeležujemo Dan čistega športa (Play True Day). V letošnji kampanji Svetovna protindopiška agencija k sodelovanju vabi vse športnike in klube, da izkažejo svojo podporo in sodelujejo pri oblikovanju največje ekipe za čisti šport #OnePlayTrueTeam.

Preberi več
Pixabay

IN MEMORIAM: IGOR ŽELJEZNOV

Iz Odbojkarskega društva Krim so sporočili žalostno vest, da jih je zapustil Igor Željeznov, član in častni član Odbojkarskega kluba Krim, ki je v klubu in tudi slovenski odbojki pustil globoko sled.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI SPET AKTIVNI

Veterani Slovenija so tekmovalno in organizacijsko začeli s pripravami na velik turnir, ki ga bodo organizirali skupaj z OK Braslovče in občino Braslovče.

Preberi več
CEV

PROJEKT RASTI Z ODBOJKO VSE OBSEžNEJšI

V Luksemburgu je v okviru projekta CEV School Project, v katerega je vključenih že 27 evropskih zvez, potekala dvodnevna delavnica. OZS na področju promocije in razvoja odbojke v šolah s CEV sodeluje od leta 2018, k projektu pa je doslej pristopilo že 153 slovenskih osnovnih šol.

Preberi več
Društvo Viljem Julijan

POMAGAJMO DEKLICI KAROLINI

OZS bo v okviru finala Pokala Slovenije podprla akcijo zbiranja sredstev za razvoj genskega zdravila za štiriletno deklico Karolino, ki ima smrtonosno redko prirojeno bolezen (Cockayne sindrom–tip B). OZS k sodelovanju vabi vse ljubitelje odbojke, odbojkarje in odbojkarske klube.

Preberi več
OZS

ODBOJKI NA LJUBLJANICI DVE NAGRADI

V Planici so podelili nagrade SPORTO za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu v letu 2022. Projekt "Odbojka na Ljubljanici" je prejel tako nagrado za najboljši športni dogodek leta kot nagrado za najboljše digitalno komuniciranje.

Preberi več
OK Kamnik

IN MEMORIAM: MILAN WINDSCHNURER

Iz Odbojkarskega kluba Kamnik so sporočili žalostno vest, da jih je zapustil Milan Windschnurer, član in častni član Odbojkarskega kluba Kamnik, ki je v klubu in tudi slovenski odbojki pustil globoko sled.

Preberi več
DOTS

RAZPIS STROKOVNI DELAVEC 1 - ODBOJKA

Odbojkarska zveza Slovenije kot nosilec usposabljanja, DOTS-društvo odbojkarskih trenerjev Slovenije kot organizator ter Fakulteta za šport, Odbojkarski klub Prevalje in Odbojkarski klub Korvolley, ki zagotavljajo prostore, pozivajo k prijavi na razpis Strokovni delavec 1.

Preberi več