Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ODBOJKARSKI IZZIV 1DAYMORE4VOLLEYBALL

CEV bo v sklopu 29. februarja, dodatnega dne, ki nam ga ponudi prestopno leto, drugič izpeljala iniciativo oz. projekt 1DayMore4Volleyball, hkrati pa mladim odbojkarjem in odbojkaricam pa tudi njihovim idolom pa ponudila možnost, da se preizkusijo v posebnem odbojkarskem izzivu.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIZNANJE KLEMNU ČEBULJU IN SAšI PLANINšEC

Odbojkarska zveza Slovenije je v Mariboru, kjer je potekala pripravljalna tekma moških reprezentanc Slovenije in Nizozemske, podelila nagrade za najboljša odbojkarja in trenerja leta 2019. Nagrado za najboljšega igralca oz. igralko sta prejela Klemen Čebulj in Saša Planinšec.

Preberi več

ZA KONEC LETA ODBOJKARJE OBISKAL DEDEK MRAZ

Slovenski odbojkarji, ki se intenzivno pripravljajo na kvalifikacije za olimpijske igre, ki bodo januarja potekala v Berlinu, so prosto dopoldne izkoristili za obisk Dolenjske in se srečali tudi z dedkom Mrazom.

Preberi več
OZS

BOžENK IN JAKOPIN NA OBISKU NA RADIU1

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta se odzvala vabilu Radia1 in obiskala začasni studio pred Mestno hišo v Ljubljani, v katerem je potekal 28-urni dobrodelni maraton.

Preberi več
OZS

REPREZENTANTA MED OTROKI

Slovenska reprezentanta Matic Videčnik in Uroš Pavlović sta z obiskom in našimi Oziji razveselila male bolnike na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo na pediatrični kliniki UKC Ljubljana ter jim na obraze pričarala nasmehe.

Preberi več
OZS

EVROPSKO PRVENSTVO Z REKORDNIMI šTEVILKAMI

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila končne številke, povezane s septembrskim evropskim prvenstvom za moške, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenije, Nizozemska in Belgija in na katerem so se slovenski odbojkarji veselili srebrnega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

OGLEJTE SI IZ FOTELJA-ŠPORT TISOčERIH OBRAZOV

Kaj združuje tebe, Tineta Urnauta, Janija Kovačiča, Primoža Brezca, Boštjana Nachbarja in Tanjo Žagar ter številne druge športne in medijske zvezde? Svoje prve korake v soju žarometov so naredili v ŠKL, ki je zaznamovala generacije.

Preberi več
SMF

NAGRADA SPORTO ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je prejemnica prestižne nagrade Sporto Event Award za najboljši športni dogodek leta 2019, evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki je v Ljubljani potekalo od 12. do 26. septembra.

Preberi več
Jernej Brodarič

MLADI SLOVENCI ODHAJAJO V RIM

V Rimu se bo v torek, 19. novembra, začel zaključni turnir v odbojki sede, na katerem bodo nastopili mladi odbojkarji in odbojkarice iz šestih držav, Italije, Turčije, Estonije, Finske, Bolgarije in Slovenije. Slovenske barve bo zastopal ŠC Ravne na Koroškem-Gimnazija.

Preberi več
Osebni arhiv

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA POMOč ANžETU

Slovenski odbojkarji so še enkrat pokazali, da imajo veliko srce in se odločili, da s podpisano majico, Tonček Štern z dresom in Tine Urnaut s podpisanimi supergami z evropskega prvenstva, pomagajo fantku Anžetu, ki potrebuje terapije. Licitacija se bo zaključila 30. novembra.

Preberi več