Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE DRUGE NA NIZOZEMSKEM

Slovenske odbojkarice na mivki so sezono Pokala narodov sklenile v finalu turnirja v Apeldoornu. Tam so se srečale s favoriziranimi gostiteljicami Nizozemkami, ki so bile boljše z 2:0 v zmagah.

Preberi več
CEV

PO IGRI žIVCEV SLOVENKE PREKO ESTONK

Slovenske odbojkarice na mivki so v Nizozemskem Apeldoornu uspešno začele nastope v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu. Uvodoma so bile z 2:0 v zmagah boljše od Estonk.

Preberi več
CEV

LITOVCI V POLFINALU PREMOčNI ZA SLOVENCE

Slovenski odbojkarji na mivki so morali v polfinalu kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu po hudem boju priznati premoč Litovcem. Naša reprezentanca bo novo priložnost za uvrstitev na olimpijski turnir imela že prihodnje leto.

Preberi več
CEV

SLOVENCEM ZA UVOD ZMAGA IN PORAZ

Slovenski odbojkarji na mivki so prvi dan kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti Madrid, zabeležili eno zmago in en poraz. V torek se bodo naši fantje pomerili z Litovci in si skušali priigrati uvrstitev v finale.

Preberi več
Aleš Oblak

FESTIVALI NA MIVKI IN TURNIRJI ZA NAJMLAJšE

Mladi odbojkarji in odbojkarice se že veselijo, da se bodo tudi letos lahko udeležili festivalov odbojke in odbojke na mivki in turnirjev, ki se bodo zvrstili v poletnih mesecih. Prva dogodka bomo 3. junija spremljali v Ljubljani in Sežani.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA PRIPRAVLJENA NA POKAL NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki zaključuje s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre. Moška izbrana vrsta bo z nastopi v pokalu narodov začela 15. maja proti Hrvaški, ženske pa prva obračuna kvalifikacij proti Estonkam čakata 17. maja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZAčELE S PRIPRAVAMI NA POKAL NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki na mivki se je zbrala na pripravah na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo odbojkarice igrale 17. in 18. maja v Apeldoornu. Naša dekleta v pokalu narodov čakajo obračuni z Nizozemsko, Estonijo, Ciprom in Severno Irsko.

Preberi več
Aleš Oblak

DRžAVNO PRVENSTVO V MEžICI, MEVZA V KRANJU

Sezona odbojke na mivki se naglo bliža, prvi bodo na peščena igrišča stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice, pestra sezona pa je tudi pred našimi mladimi reprezentancami in članskima izbranima vrstama.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V MADRIDU, SLOVENKE V APELDOORNU

Slovenski obojkarji in odbojkarice na mivki so že pred časom dobili nasprotnike v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki jih bodo odigrali v okviru Pokala narodov, Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) pa je zdaj objavila še datume in lokacije turnirjev.

Preberi več
OZS

ČLANI IN čLANICE ZA NASLOV NA MIVKI V MEžICI

Poletje in z njim nova sezona odbojke na mivki se nezadržno bližata. Letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki za člane in članice bo potekalo v Mežici in bližnji okolici.

Preberi več