Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

TA VIKEND TEKME V TREH KATEGORIJAH

Vikend bo spet prinesel obračune Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. V Ljubljani se bodo v kategoriji junior med seboj prvič pomerili najmlajši, v Braslovčah in Novem mestu bosta potekala turnirja do 18 let, v Škofji Loki in Notranjih goricah pa turnirja do 14 let.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI OB UPOšTEVANJU STROGIH UKREPOV

V Ljubljani bomo med 30. julijem in 2. avgustom spremljali turnir svetovne serije v odbojki na mivki, za katerega sta zeleno luč prižgala NIJZ in mednarodna zveza. Zanimanje za turnir je veliko prijavljenih je 49 moških in 39 ženskih dvojic iz 22 držav, med njimi 12 slovenskih.

Preberi več
Natali Hari

VIDEO UTRINKI S 4. POLETNEGA KAMPA OZS

V Termah Čatež je med 25. in 29. junijem potekal že 4. Poletni odbojkarski kamp Odbojkarske zveze Slovenije, ki se ga je udeležilo 51 otrok iz vse Slovenije. Video utrinke je zbrala Vita Pergovnik.

Preberi več
GetPhoto

TURNIR KOSTANJEVICA OPEN 2020 ODPOVEDAN

Organizatorji turnirja članske serije v odbojki na mivki, Kostanjevica Open 2020, ki bi moral potekati med 10. in 12. julijem, so tekmovanje odpovedali. Prav tako ne bomo spremljali turnirja v Mokronogu, ki je bil načrtovan za 16. do 18. julij.

Preberi več
Aleš Oblak

PRESTAVITEV DP V BRASLOVčAH IN NOVEM MESTU

Glede na nov odlok Vlade RS se je Odbojkarska zveza Slovenije, skupaj z organizatorji turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, odločila, da se turnirja v Braslovčah in Novem Mestu prestavita na nov termin, od 11. do 12. julija 2020.

Preberi več
klubi

TA VIKEND DOBILI ZMAGOVALCE TREH KATEGORIJAH

Minuli vikend smo lahko spremljali turnirje za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki v kar treh starostnih kategorijah. Odbojkarji in odbojkarice so se med seboj pomerili na prvih turnirjih do 20, do 16 in do 14 let.

Preberi več

TA VIKEND NA MIVKI KAR 150 EKIP

V soboto in nedeljo bomo v Kopru, Portorožu, Notranjih Goricah, Škofji Loki in Žužemberku spremljali kar pet turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki, in sicer v treh starostnih kategorijah, do 14, 16 in 20 let. Skupno bo nastopilo kar 150 ekip.

Preberi več
Petra Grahovac/Miki Pavlin Kreativ

V BRASLOVčAH NAJBOLJšA OKORN IN MAROVT

V Braslovčah se je zaključil prvi turnir letošnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 18 let. Zmage sta se veselila Miha Okorn in Luka Marovt. Pri dekletih, ki so tekmovale v Novem mestu, sta bili najboljši Iza Zbičajnik in Maja Marolt

Preberi več
Anže Malovrh/TPV Volley

V NOVEM MESTU REKORDNIH 39 EKIP

Jutri se bo v Novem mestu začel 1. turnir Sberbank državnega prvenstva do 18 let za dekleta, fantje se bodo med seboj pomerili v Braslovčah. Na Dolenjskem pričakujejo rekordnih 39 dvojic, medtem ko se bo v Savinjski dolini za najvišja mesta med seboj pomerilo 24 ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

SPEKTAKEL NA KONGRESNEM TRGU POTRJEN

Svetovna in evropska odbojkarska zveza sta Sloveniji prižgali zeleno luč za organizacijo turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bomo v središču Ljubljane lahko spremljali med 30. julijem in 2. avgustom. Organizatorji na turnirju pričakujejo dobro udeležbo in tudi vse

Preberi več