Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubski arhiv

NA ZAHODU ŠE ZADNJI TURNIRJI PRED POČITNICAMI

Minuli vikend smo spremljali 5. krog rednega dela pri mladinkah in kadetih ter 3. krog pri starejših deklicah in dečkih. Tekme so bile odigrane le v skupinah zahoda, saj so se na vzhodu že začele zimske počitnice.

Preberi več
klubski arhiv

NOVE TEKME ZA MLAJŠE KATEGORIJE

Minuli vikend so prve tekme v 2023 odigrali tudi mladinci, kadetinje in deklice male odbojke. Nove tekme so po eno-tedenskem premoru odigrali tudi dečki male odbojke.

Preberi več
klubski arhiv

PRVE TEKME V 2023 ZA MLAJŠE KATEGORIJE

Minuli vikend so prvič v novem letu na parket stopile ekipe starejših deklic, dečkov male odbojke, mladink in kadetov.

Preberi več
OK SIP Šempeter

5. ODPRTO PRVENSTVO V MINI ODBOJKI USPELO

V soboto, 8. januarja, je Odbojkarski klub Sip Šempeter organiziral 5. Odprto prvenstvo v mini odbojki do 11 let za deklice in dečke letnika 2012 in mlajše.

Preberi več
klubski arhiv

STAREJŠE DEKLICE ZAČELE Z REDNIM DELOM

Minuli vikend so po enomesečnem premoru na parket stopile starejše deklice, ki so odigrale prvi krog rednega dela državnega prvenstva. Nove tekme so odigrali tudi starejši dečki, mladinci in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

DEČKI MALE ODBOJKE ZAČELI Z REDNIM DELOM

Minuli vikend so na parket stopili dečki in deklice male odbojke. Dečki so odigrali prvi krog rednega dela prvenstva. V nedeljo so nastopile tudi mladinke in kadeti, ki so odigrali že 3. krog rednega dela državnega prvnestva.

Preberi več
klubski arhiv

STAREJŠI DEČKI ZAČELI Z REDNIM DELOM

Z rednim delom državnega prvenstva so minuli vikend začeli starejši dečki in deklice male odbojke. Tekme drugega in tretjega kroga so odigrali tudi mladinci in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

STAREJŠE DEKLICE ZAKLJUČILE S KVALIFIKACIJAMI

Minuli vikend so s kvalifikacijami zaključili dečki male odbojke in starejše deklice. 2. krog rednega dela državnega prvenstva pa so odigrali tudi kadeti in mladinke.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več