Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

GAčIč OSTAJA NA KLOPI SLOVENSKIH PRVAKOV

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana sporočajo, da na mestu prvega trenerja ostaja Radovan Gačič.

Preberi več
OZS

MARIBORčANI S PRVIMA OKREPITVAMA

Pri Merkur Mariboru so predstavili prvi okrepitvi - 24-letni sprejemalec Martin Valenčič ter 23-letni podajalec Marin Novak.

Preberi več
OZS

NA KLOP SALONITA ZNOVA SCHILLING

Odbojkarji Slaonit Anhoveva imajo novega trenerja. Na to mesto se vrača Leon Schilling.

Preberi več

KAšIć NOVI TRENER ODBOJKARJEV CALCIT VOLLEYJA

Vodenje moške ekipe Calcit Volley iz Kamnika bo v novi sezoni prevzel Mladen Kašić. Po uspešnem delu v Franciji, kjer je žensko ekipo Le Cannet popeljal do naslova prvakinj, se Kašić s svojimi bogatimi izkušnjami vrača v Slovenijo.

Preberi več
GEN-I Volley/Planetary Photo

SPEKTAKEL OB 50-LETNICI ODBOJKE NA GORIšKEM

Veliko praznovanje 50-letnice ženske odbojke na Goriškem se je v soboto zaključilo s spektakularnim šovom na Bevkovem trgu sredi Nove Gorice.

Preberi več
BVK Koper

PO 50 LETIH V KOPRU TUDI MOšKA ODBOJKA

Na prireditvi Koprski feniks v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru se je številnim gostom predstavil Beach Volley klub Koper, ki je zaslužen, da se po petdesetih letih v Kopru spet organizirano igra moška odbojka.

Preberi več
Aleš Oblak

MAšA PUCELJ: NAREDILE BOMO VSE

Odbojkarice Calcit bodo v tretji finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v četrtek, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik gostile GEN -I Volley. Kamničanke za četrti zaporedni naslov državnih prvakinj, sedmega skupaj, potrebujejo le še zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

OKROGLIč: V SREDO BOMO MORALI IGRATI DRUGAčE

Odbojkarji Calcit Volleyja so n prvi finalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige proti ACH Volleyju v dvorani Tivoli izgubili s 3:0. N drugi, ki bo na sporedu v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik, obljubljajo, da bo njihova igra precej boljša.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ODLOčNO TUDI V KAMNIK

Aktualni državni ter pokalni prvaki odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so uspešno otvorili finalno serijo državnega prvenstva. Na uvodni tekmi v Hali Tivoli so bili prepričljivo boljši od kamniškega Calcita in tako povedli z 1:0 v zmagah.

Preberi več
Alen Hadžić

VIDEčNIK V ORANžNEM GNEZDU VSAJ šE DVE LETI

Slovenski reprezentant in dolgoletni član ACH Volley Ljubljana Matic Videčnik je s klubom iz prestolnice podaljšal sodelovanje in tako ostaja v gnezdu aktualnih državnih in pokalnih prvakov vsaj še dve leti.

Preberi več