Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

V KAšTELA PO PETO ZMAGO V LIGI MEVZA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v četrtek zanesljivo prišle do zmage v osmini finala pokala Slovenije ter s tem nadaljevale svoj zmagoviti niz v letošnji sezoni. Skušale ga bodo nadaljevati tudi v soboto, ko jih v šestem krogu srednjeevropske lige čaka gostovanje v Kaštelah.

Preberi več
Klemen Brumec

VRNITI SE NA ZMAGOVITE TIRNICE

Odbojkarji Calcit Volleyja so minulo soboto doživeli še svoj drugi zaporedni poraz, saj so po vodstvu z 2:0 v nizih proti domači Mladosti osvojili le točko. Z njo so trenutno na tretjem mestu srednjeevropske lige, v kateri bodo v soboto, ob 20. uri, gostili SK Zadrugo Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

MIHALINčEVA SE NE OBREMENJUJE Z NASPROTNICAMI

Pred odbojkaricami Calcit Vollelyja je v prihodnjih tednih nekaj lažji razpored, saj bodo v soboto v petem krogu 1A. DOL za ženske gostovale v Hočah pri ekipi Formis, tekma se bo začela ob 19. uri.

Preberi več
Klemen Brumec

V BRčKEM SPET ZAčETI Z ZMAGOVITIM NIZOM

Minulo soboto so odbojkarji Calcit Volleyja v petem krogu srednjeevropske lige pred svojimi navijači izgubili proti avstrijski ekipi Union Raiffeisen Waldviertel, ki do te tekme še ni zmagala, v soboto pa jih ob 19. uri čaka gostovanje v Brčkem.

Preberi več
Klemen Brumec

V KAšTELI POTRDITI PRVO MESTO

Kamniški odbojkarji, ki so srednjeevropsko ligo začeli z zmagama proti ACH Volleyju in Mariboru, bodo v tretjem krogu gostovali pri ekipi Mladost Ribola Kaštela. Tekma bo na sporedu v nedeljo, 27. oktobra, ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI BRčKO JE šE NEPORAžENO

Odbojkarice Calcit Volleyja so po treh odigranih krogih državnega prvenstva in dveh v srednjeevropski ligi še neporažene, brez poraza pa je v srednjeevropski ligi tudi še Bimal-Jedinstvo iz Brčkega.

Preberi več
volleytimes.com, LKS

SLOVENCI V KLUBIH DOBRO ZAčELI SEZONO

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so večinoma že začeli s prvenstvi v Italiji, Franciji, Nemčiji, Grčiji, v Romuniji in na Poljskem, na prve tekme v azijskih prvenstvih, v katerih bodo igrali Tine Urnaut, Mitja Gasparini in Saša Planinšec, še čakamo.

Preberi več
Klemen Brumec

BRULEC RAČUNA TUDI NA POMOČ NAVIJAČEV

Odbojkarji Calcit Volleyja so na najlepši možni način začeli letošnjo sezono, saj so v 1. krogu Mevze v gosteh premagali ACH Volley. Njihov uspeh proti državnim prvakom bo dodatno dobil na veljavi, če bodo v 3. krogu tekmovanja slavili še nad Mariborom.

Preberi več
Klemen Brumec

V GOSTE PRIHAJAJO AKTUALNE DRžAVNE PRVAKINJE

Lepšega začetka sezone si varovanke Gregorja Rozmana skorajda ne bi mogle želeti, saj bodo v soboto, ob 18. uri, v kamniški športni dvorani gostile Novo KBM Branik.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCITOVKE NE BEžIJO OD VLOGE FAVORITINJ

V Kamniku je vse nared za novo odbojkarsko sezono 2019/20. Njihova paradna konja vstopata v ples najboljših močno okrepljena, kadrovsko in finančno, v klubu pa upajo tudi, da se bo kamniška športna dvorana nalezla evforičnega vzdušja iz Stožic.

Preberi več