Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

NINA STOJILJKOVIć ZA CALCIT VOLLEY

Državne prvakinje iz Kamnika so se okrepile z novo podajalko. To je francoska igralka srbskih korenin Nina Stojiljković. 27-letnica, ki je prva podajalka francoske izbrane vrste, je sezono začela v beograjskem Partizanu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA POTRDITEV ZAKLJUčNEGA TURNIRJA MEVZA

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo od torka do četrtka gostitelji petega turnirja srednjeevropske lige. Kamničani bodo v torek igrali z avstrijsko ekipo Amstetten, v četrtek pa jih čaka še tekma z drugo avstrijsko ekipo, Waldviertel.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED ODLOčILNO TEKMO

V sredo, 25. 1., ob 18. uri po srednjeevropskem času odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka zadnja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

V TOREK Z BANKIRKAMI, V SREDO Z MADžARKAMI

Odbojkarice Calcit Volleyja v torek in sredo čakata dve tekmi na turnirju srednjeevropske lige v Mariboru. V torek se bodo v dvorani Lukna pomerile z Novo KBM Branikom, dan pozneje pa še z madžarsko ekipo Swietelsky Bekescsaba. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE DANES GOSTUJEJO V ITALIJI

Po prvi tekmi osmine finala evropskega Pokala CEV, se bodo igralke Nove KBM Branika danes zvečer v E-Work Areni pomerile z domačo ekipo UYBA Volley Busto Arsizio.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAMNIKU GOSTIJO FORMIS IN SALONIT ANHOVO

Kamniški odbojkarji so uspešno vstopili v leto 2023, saj so v gosteh brez izgubljenega niza premagali Črnuče, svojim navijačem pa se bodo v novem letu prvič predstavili v soboto, ko bodo na parket stopile tudi odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PROTI SVETOVNIM KLUBSKIM PRVAKOM

V sredo, 11. 1., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka težko pričakovana tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov na domačih tleh, na kateri se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi klubskimi prvaki, italijansko ekipo Sir Sicoma Monini Perugia.

Preberi več
CEV

PRED MARIBORčANKAMI POVRATNA TEKMA

Po zmagi v Kuusamo prejšnji teden, odbojkarice Nove KBM Branika čaka povratna tekma 1/16- finala evropskega pokala CEV z ekipo Pölkky Kuusamo, ki bo v sredo, ob 18. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

V ATENE NAJPREJ PO ZLATI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 19. uri, v Atenah igrale povratno tekmo prvega kroga pokala CEV proti Olympiacosu. Na prvi tekmi pred šestimi dni so v Kamniku s 3:1 (-18, 20, 27, 20) zmagale Grkinje.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI OTVORITEV EVROPSKE SEZONE

Po 15-urnen potovanju na prizorišče prve tekme letošnjega evropskega pokala CEV za ženske, so mariborske odbojkarice prispele vidno utrujene. Povrhu vsega pa, zaradi zapletov z leti, na letališče v finski Oulu ni prispela njihova prtljaga.

Preberi več