Odbojkarska zveza Slovenije
Untitled Document

ODOBRENI TURNIRJI

SEZNAM ODOBRENIH TURNIRJEV S STRANI OZS - 2021

OBVESTILO

DP ČLANICE/ČLANI KRANJ 2021

Obveščamo vse prijavljene ekipe, ki bodo nastopile na članskem DP v Kranju 2021, da morajo izpolnjevati pogoje PCT in predložiti tudi ustrezen negativni test COVID-19. V ta namen bo pooblaščena mobilna enota za testiranje prisotna na lokaciji turnirja, zato se lahko vsi udeleženci turnirja (igralci, igralke), ki to želijo, testirajo v petek, 23.7.2021 na dveh lokacijah:

  • od 8:15 - 9:15 na lokaciji turnirja v Preddvoru,
  • od 9:30 - 10:00 na lokaciji turnirja v Kranju.

 

Pri vseh odobrenih turnirjih za odbojko na mivki tekmovalnega značaja je potrebno zagotoviti upoštevanje protokolov in smernic, ki so opisani na povezavi https://www.odbojka.si/index.php?st=8130420421.

Opisani protokol velja za vsa tekmovanja pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije, torej za tekmovanja v mlajših starostnih kategorijah in vsa članska tekmovanja. Ta navodila veljajo za vse vrste tekem: prvenstvene in pokalne tekme, pripravljalne, prijateljske, tekme zaprtega in odprtega tipa, turnirje, ter vse ostale vrste tekem, ki se igrajo na področju Republike Slovenije in na katerih sodelujejo klubi, člani Odbojkarske zveze Slovenije.

Prav tako je potrebno za igralce/igralke, sodnike, strokovni kader… ustrezno izpolniti in podpisati predpisane obrazce (1,2,3) na povezavi https://www.odbojka.si/index.php?st=8130420421.

Športniki in člani njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, drugo organizacijsko osebje, ki sodeluje pri izvedbi tekmovanj in gledalci morajo za udeležbo na tekmovanjih izpolnjevati pogoje PCT (glej Izpolnjevanje pogojev PCT (prebolevnost-cepljenje-testiranje).

V primeru, da PCT pogoji niso izpolnjeni, igralcu/igralki oz. ekipi ni dovoljen nastop na turnirju.

Več tudi na povezavi https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-pri-izvajanju-sportne-vadbe-in-rekreacije/.