Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec / Tine Strosar

CALCIT VOLLEY S PREOBRATOM DO FINALA

Odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja so v drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale GEN-I Volley. Kamničanke so po preobratu zmagale s 3:2 (21, 12, -23, -20, 15) in se bodo jutri, ob 17. uri, v finalu pomerile z Novo KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

TA VIKEND ZA PRVO ODBOJKARSKO LOVORIKO

V petek se bo v Kanalu začel pokalni finale, na katerem se bodo po štiri najboljše moške in ženske ekipe v letošnjem tekmovanju podale v boj za prvo lovoriko v tej sezoni. Branili jo bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več
OK Gorica/OK Salonit Anhovo-Kanal

FINALNA POKALNA OBRAČUNA V NEDELJO

Med 21. in 23. decembrom bo Kanal gostil zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo za pokalni naslov pomerile po štiri najboljše ekipe v ženski in moški konkurenci. Oba finalna obračuna bosta na sporedu na isti dan, v nedeljo, 23. decembra.

Preberi več
Aleš Oblak

ZLATI NIZ POPELJAL KAMNIČANKE V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so se na domačem igrišču v povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenijepo zmagi v zlatem nizu s 15:13 uvrstile na zaključni turnir pokala Slovenije. Po rednem delu tekme je bilo 3:2 (19, 22, -21, -25, 2) za domačo ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

POTRDITI DOBRO FORMO ZA POT V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sredo v Bratislavi z odlično igro slavile na prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge proti Slaviji, svojo dobro formo pa bodo skušale unovčiti tudi v soboto, ko jih ob 19. uri v domači dvorani čaka povratna četrtfinalna tekma pokala Slovenije.

Preberi več
OZS

POKALNI FINALE DECEMBRA V KANALU

Kanal bo med 21. in 23. decembrom gostil zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo za pokalno lovoriko pomerile najboljše štiri moške in ženske ekipe v tekmovanju. Znanih je sedem polfinalistov, čakamo še na razplet obračuna med Calcit Volley-jem in Formulo Formis.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVA KBM BRANIK PO ZLATEM NIZU NA F4 POKALA

Odbojkarice SIP Šempetra so na povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije, s 3:1 (19, -21, -16, -21), premagale Novo KBM Branik, a bodo na zaključnem turnirju najboljše četverice vseeno nastopile Mariborčanke, ki so dobile odločilni zlati niz, in sicer s 15:7.

Preberi več
Aleš Oblak

NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU TUDI CALCIT VOLLEY II

Odbojkarice ekipe Calcit Volley II so se uvrstile na zaključni turnir Pokala Slovenije. Na povratni tekmi četrtfinala v Kopru so morale sicer s 3:2 (23, -19, -19, 21, 8) priznati premoč ekipi Ankaran Hrvatini, a je zmaga na prvi tekmi, s 3:1, zadostovala za napredovanje.

Preberi več
Aleš Oblak, GEN-I Volley

TRI EKIPE ŽE NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU POKALA

Povratne četrtfinalne tekme Pokala Slovenije za ženske so nam za zdaj prinesle tri polfinaliste, ki bodo nastopili na zaključnem turnirju najboljše četverice, 21. in 22. decembra. V boj za pokalno lovoriko se podajajo Nova KBM Branik, GEN-I Volley in Calcit Volley II.

Preberi več
Aleš Oblak, CEV

DEKLETA JUTRI ZA POKALNI POLFINALE

V tekmovanju za Pokal Slovenije za ženske bodo jutri na sporedu povratni obračuni četrtfinala, na katerih se bodo dekleta pomerila za uvrstitev v polfinale oz. na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več