Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

UŽIVATI V IGRI PROTI NOVOGORIČANKAM

Odbojkarice druge ekipe Calcit Volleyja se bodo v 13. krogu 1A. DOL za ženske v soboto, 26. januarja, ob 16.30, v športni dvorani Kamnik pomerile z GEN-I Volleyjem. Trenutno drugouvrščena ekipa državnega prvenstva bo v tem obračunu seveda v vlogi favorita.

Preberi več
MOK Krka

GORENJCEM VRNITI ZA PORAZ V KRANJU

Pred odbojkarji je 13. krog državnega prvenstva, v katerem bo novomeška Krka v dvorani Marof lovila pomembne točke proti neposrednemu konkurentu za uvrstitev med najboljših šest ekip, proti ekipi Hiše na kolesih iz Kranja.

Preberi več
Aleš Oblak

V PETEK HOČE, V SOBOTO WALDVIERTEL

Do prve tekme četrtfinala pokala Challenge, ki bo na sporedu 29. januarja v Monzi, odbojkarje Calcit Volleyja čakata še dve tekmi. Prva bo na sporedu že v petek, ko se bodo v 13. krogu 1. DOL za moške pomerili s Hočami.

Preberi več
Aleš Oblak

PO SLAVJU V AACHNU ŽE V PETEK V LJUTOMERU

Odbojkarice Calcit Volleyja so z dvema osvojenima nizoma v Aachnu na povratni tekmi osmine finala pokala Challenge uvrstile med osem najboljših ekip, vendar časa za slavje ni, že v petek Kamničanke čaka tekma 1A. DOL proti Ljutomeru.

Preberi več
Aleš Oblak

LETO 2019 BODO ZAČELI V NOVEM MESTU

Odbojkarji Calcit Volleyja so leto 2018 končali s porazom v finalu pokala Slovenije, že prihodnjo soboto pa se bodo doma spet pomerili z najboljšo slovensko odbojkarsko ekipo zadnjega desetletja.

Preberi več
Aleš Oblak

DOKAZATI, KDO SI ZASLUŽI DRUGO MESTO

V četrtek so se odbojkarji Calcit Volleyja vrnili iz Švice s povratne tekme prvega kroga pokala Challenge, v soboto, ob 19.30, pa bodo v športni dvorani Kamnik v devetem krogu 1. DOL za moške gostili Maribor, ki ima na prvenstveni lestvici na drugem mestu trenutno točko več.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY II - SIP ŠEMPETER 0:3

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v petem krogu 1A DOL za ženske gostile SIP Šempeter, še eno ekipo z vrha prvenstvene lestvice. S 3:0 (16, 15, 13) so zmagale Šempetranke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI DERBI Z DOBRODELNO NOTO

Odbojkarski koledar je to sezono namenil srečanje med najboljšima slovenskima ekipama že v 3. krogu državnega prvenstva. To soboto, 27. oktobra, se bosta ob 18. uri v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več