Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE DVAKRAT BOLJŠE OD AMERIČANK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v okviru priprav na sredozemske igre v Tarragoni v Mariboru odigrala dve pripravljalni srečanji proti ameriški univerzi Creighton. Naša dekleta so bila obakrat uspešnejša s 4:1.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V BOJ Z IRANOM, ITALIJO IN KITAJSKO

Na Nizozemskem se bo 15. julija začelo svetovno prvenstvo v odbojki sede, na katerem bodo nastopile tudi slovenske odbojkarice. Naša izbrana vrsta se bo v okviru skupinskega dela tekmovanja v skupini C pomerila s Kitajsko, Iranom in Italijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODHODOM NA SI ŠE ŠTIRI TEKME

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je vse bliže nastopu na sredozemskih igrah. Izbrana vrsta pod vodstvom Alessandra Chiappinija bo zadnje treninge opravila v Mariboru, pred dekleti so tudi še štirje pripravljalni obračuni proti ekipama univerz Creighton in Stanford.

Preberi več
Aleš Oblak

NA MIVKI V LJUBLJANI KAR 168 DEKLET

V nedeljo je v Ljubljani potekal Evropski festival v odbojki na mivki, ki se ga je udeležilo 168 deklic od 9. do 17. leta starosti. Predstave mladih odbojkaric smo spremljali v okviru 7. Poletne Odbojkariade v organizaciji Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid.

Preberi več

MLADI ODBOJKARJI ŽE DRUGIČ NA MIVKI

S turnirji v Braslovčah, Mokronogu in Ljubljani se je minuli vikend nadaljevalo državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade. Na omenjenih prizoriščih smo v kategorijah junior in do 16 let znova lahko spremljali razburljive odbojkarske obračune.

Preberi več
Aleš Oblak

MATIJA JEREB ZNOVA ČLAN CALCIT VOLLEYJA

Slovenski odbojkarski reprezentant Matija Jereb bo kariero nadaljeval pri slovenskih podprvakih, Calcit Volleyju. V vrste kamniškega moštva se bo preselil iz Salonita Anhovo.

Preberi več

SLOVENKE ZA ZAČETEK USPEŠNEJŠE OD AVSTRIJK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanc se je na tekmi v okviru priprav na sredozemske igre v Tarragoni pomerila z izbrano vrsto Avstrije. Naša dekleta so bila uspešnejša s 3:2 (-23, -24, 24, 22, 13).

Preberi več
ISF WSC

ŠENTVIDČANKE NA ŠOLSKEM SP DO 20. MESTA

Mlade odbojkarice iz ljubljanske gimnazije Šentvid so med 2. in 10. junijem nastopile na svetovnem šolskem prvenstvu v Brnu. Dekleta so v konkurenci 28 šolskih reprezentanc z vsega sveta osvojila 20. mesto.

Preberi več
CEV

KERSNIKOVA IN BEVČEVA BREZ NASTOPA NA OI

Mladi slovenski odbojkarici na mivki Kaja Kersnik in Nika Bevc sta na finalnem turnirju celinskega pokala v avstrijskem Badnu osvojili končno 9. mesto. Naši dekleti se tako, žal, nista uspeli uvrstiti na olimpijske igre mladih, ki jih bo letos gostila Argentina.

Preberi več
OZS

MLADINKE ZAČELE S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska mladinska odbojkarska reprezentanca bo konec junija nastopila v zadnjem, tretjem, krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Selektor Gregor Rozman je dekleta zbral na pripravah v Ajdovščini, do odhoda v Grčijo pa bo izbrana vrsta trenirala še v Mariboru.

Preberi več