Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
FIVB, Aleš Oblak

V JUTRIŠNJIH KVALIFIKACIJAH ERPIČ IN PRIMEC

S kvalifikacijskimi obračuni se jutri začenja turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo devet slovenskih parov. Osem jih je že uvrščenih neposredno na glavni turnir, v boju za finalni del bomo spremljali le Uroša Erpiča in Matijo Primca.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK V IRANU DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik, sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Bandar Anzaliju v Iranu osvojila 5. mesto. Naša druga predstavnika, Matevž Berk in Iztok Novak, se nista prebila skozi kvalifikacije.

Preberi več
FIVB

ODLIČEN ZAČETEK POKERŠNIKA IN PLAHUTNIKA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta novo sezono odbojke na mivki začela z odličnim četrtim mestom na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Iranu.

Preberi več
FIVB

SEMINAR ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije je v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije- Združenjem športnih zvez v začetku maja pripravila program za razvoj odbojke na mivki pri nas, v okviru katerega bo v Portorožu, od 28. do 30 septembra, potekal prvi od štirih seminarjev.

Preberi več
FIVB

JANČARJEVA IN KOTNIKOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta se v Siofoku na Madžarskem veselili svoje prve zmage na turnirjih svetovne serije in dosegli največji uspeh v karieri. Njun uspeh sta s 5. mestom dopolnili Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Cona.Center/Jure Zauneker

V ČETRTFINALU MEVZE PET SLOVENSKIH DVOJIC

Po prvem dnevu srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Murski Soboti se je v četrtfinale uvrstilo kar pet slovenskih parov, dva pri fantih in trije pri dekletih.

Preberi več
Cona.center MS/Aleš Cipot

DVE ZLATI ODLIČJI NA PRVENSTVU MEVZA

Mladi slovenski odbojkarji na mivki, Zala Špoljarič in Lana Žužek ter Rok Možič in Jaka Udrih so na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA do 18 let, ki ga je gostila Murska Sobota, osvojili naslov prvakov. Slovenska delegacija je ob tem osvojila še srebro in bron.

Preberi več
Cona.center MS/Jure Zauneker

ZAČENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO MLADIH

Srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v Murski Soboti bodo pri fantih odprle dvojice, ki zastopajo Slovenijo, hkrati bomo spremljali prve mednarodne primerjave pri dekletih.

Preberi več
Facebook

SLOVENCI DO NASLOVOV SREDNJEEVROPSKIH PRVAKOV

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar so se v Portorožu veselili naslovov srednjeevropskih prvakov. Uspeh naše vrste sta z drugim mestom dopolnili še Tajda in Nina Lovšin.

Preberi več