Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI V GSTAADU BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta nastopila v kvalifikacijah turnirja svetovne serije v Švici, a se jima ni uspelo prebiti na glavni turnir. Enaka usoda je doletela tudi Tjašo Kotnik in Tjašo Jančar, ki v predtekmovanju nista bili kos tekmicama.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERŠNIK PRVIČ MED ELITO

V svetovni seriji v odbojki na mivki smo lahko spremljali nastope sedmih slovenskih dvojic, ki so igrale na turnirjih v portugalskem Espinhu in hrvaškem Poreču. Veliki met je uspel Nejcu Zemljaku in Janu Pokeršniku, dobro sta se odrezala tudi Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk.

Preberi več
Aleš Oblak

NA SVETOVNI SERIJI V LJUBLJANI KAR 73 DVOJIC

V Ljubljano na prvi avgustovski vikend prihajajo vrhunske evropske in svetovne odbojkarice in odbojkarji na mivki, ki se bodo v družbi najboljših slovenskih dvojic na turnirju svetovne serije FIVB Beach World Tour borili za pomembne točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERŠNIK OBSTALA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 4 Star na Poljskem. Naša predstavnika sta morala v kvalifikacije, v katerih sta bila v 2. krogu zanju usodna Brazilca Alvaro Filho in Saymon.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERŠNIK ZA LAS OB STOPNIČKE

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na turnirju svetovne lige v Singapurju osvojila 4. mesto in tako dosegla enega svojih največjih uspehov.

Preberi več
FIVB

ANA SKARLOVNIK IN TJAŠA KOTNIK DEVETI V BADNU

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Tjaša Kotnik, sta na turnirju svetovne serije v avstrijskem Badnu osvojili 9. mesto. V moški konkurenci sta Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik turnir zaključila kot 13.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN ZEMLJAK NA KITAJSKEM DO 9. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak, sta na turnirju svetovne lige na Kitajskem osvojila 9. mesto. Naši predstavnici, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta na svojem prvem turnirju v svetovni konkurenci obstali v kvalifikacijah.

Preberi več
FIVB

PLAHUTNIK IN DROBNIČ V BRAZILIJI 13.

Slovenska odbojkarja na mivki Gašper Plahutnik in Sergej Drobnič sta nastopila na turnirju svetovne lige v Braziliji in osvojila 13. mesto.

Preberi več
CEV

POŠKODBA JANČARJEVE ZAUSTAVILA SLOVENKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ne bosta nastopili na turnirjih svetovne lige v Turčiji in na Kitajskem. Naši predstavnici, ki sta skupaj zaigrali v lanski sezoni in nanizali nekaj vidnih uspehov, je zaustavila poškodba Jančarjeve.

Preberi več
FIVB

SRBA USODNA ZA POKERŠNIKA IN ZEMLJAKA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak se na turnirju svetovne lige v Lucernu nista uspela prebiti skozi kvalifikacije. Za naša predstavnika sta bila v 2. krogu predtekmovanja usodna Srba Kolarić in Basta.

Preberi več