Odbojkarska zveza Slovenije
 
Paravolley Europe

UVODOMA BOLJšA LATVIJA

V Nottinghamu v Veliki Britaniji se je v petek začela letošnja srebrna liga v odbojki sede. Na prvi tekmi je bila od slovenske moške reprezentance s 3:1 boljša Latvija.

Preberi več
Paravolley Europe

ODBOJKARJI SEDE KONEC TEDNA V V. BRITANIJI

Moška reprezentanca v odbojki sede se bo konec tedna mudila v Nottinghamu v Veliki Britaniji. Tam jo čakajo nastopi v srebrni ligi narodov.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DRUGE NA NIZOZEMSKEM

Slovenske odbojkarice na mivki so sezono Pokala narodov sklenile v finalu turnirja v Apeldoornu. Tam so se srečale s favoriziranimi gostiteljicami Nizozemkami, ki so bile boljše z 2:0 v zmagah.

Preberi več
OZS

ČEBULJ IN KOZAMERNIK NA PRIPRAVE Z BRONOM

V torek sta klubsko sezono zaključila še zadnja reprezentančna kandidata. Jan Kozamernik in Klemen Čebulj sta se z Rzeszowom na odločilni peti tekmi na Poljskem dokopala do brona.

Preberi več
CEV

PO IGRI žIVCEV SLOVENKE PREKO ESTONK

Slovenske odbojkarice na mivki so v Nizozemskem Apeldoornu uspešno začele nastope v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu. Uvodoma so bile z 2:0 v zmagah boljše od Estonk.

Preberi več
OZS

MARIBORčANKE Z NOVIM TRENERJEM

Odbojkarice Nova KBM Branika imajo novega trenerja. Bruna Najdiča, ki se je preselil na klop ženske ekipe Calcit Volleyja bo nasledil Tilen Kozamernik.

Preberi več
CEV

LITOVCI V POLFINALU PREMOčNI ZA SLOVENCE

Slovenski odbojkarji na mivki so morali v polfinalu kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu po hudem boju priznati premoč Litovcem. Naša reprezentanca bo novo priložnost za uvrstitev na olimpijski turnir imela že prihodnje leto.

Preberi več
OZS

NOVI PRIHODI - DODATNA ENERGIJA NA TRENINGIH

Zasedba slovenske odbojkarske reprezentance je na pripravah počasi začela dobivati polno podobo. Od začetka tega tedna se na treningih mudi tudi šest odbojkarjev, ki so bili v zadnjih letih nepogrešljivi členi izbrane vrste.

Preberi več
klubi

NASLOV DRžAVNIH PRVAKINJ ANKARANčANKAM

Odbojkarice Ankarana so državne prvakinje v mali odbojki za sezono 2022/23. Srebro je šlo v roke Prevaljam, bron pa Izoli. Minuli vikend smo spremljali tudi polfinalna turnirja starejših dečkov in kadetinj.

Preberi več
OZS

SEDMERICA OKREPILA REPREZENTANčNE PRIPRAVE

V ponedeljek se je po dnevu premora znova zbrala slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca. Selektor Gheorghe Cretu je na uvodu drugega tedna priprav v Ljubljani pozdravil sedmerico novih igralcev.

Preberi več