Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARIBORčANI V KAMNIKU PORAZILI CALCIT VOLLEY

Odbojkarji Calcit Volleyja so na prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije doma izgubili z Merkur Mariborom, ki je bil boljši z 2:3 (-20, -22, 22, 23, -10). Povratna tekma bo čez teden dni v mariborski dvorani Tabor.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PRVI FINALIST POKALA SLOVENIJE

Na povratni tekmi polfinala Pokala Slovenije sta se merila ACH Volley Ljubljana in Salonit Anhovo. Tako kot že na prvem polfinalnem obračunu so bili ljubljanski odbojkarji uspešnejši s 3:0 (18, 13, 18). Drugi polfinalni par tvorita Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Odigrani so bili še zadnji štirje četrtfinalni obračuni Pokala Slovenije za moške za sezono 2022/23. Na povratnih tekmah sta bila najbolj prepričljiva ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, še posebej zanimivo pa je bilo v Kranju, kjer smo spremljali zlati niz.

Preberi več
OZS

NA VRSTI šE POVRATNE TEKME čETRTFINALA

Pred odbojkarji so povratne tekme četrtfinala Pokala Slovenije. Vsi štirje obračuni, ki nam bodo prinesli polfinaliste tekmovanja za sezono 2022/23, bodo na sporedu jutri. Pri ženskah so najboljše štiri ekipe, ki se bodo podale v boj za lovoriko, že znane.

Preberi več
Aleš Oblak

PRI žENSKAH ZNANE VSE POLFINALISTKE

V tekmovanju za Pokal Slovenije za sezono 2022/23 smo spremljali še zadnja četrtfinalna obračuna za ženske, ki sta preboj v polfinale prinesla Calcit Volleyju in Novi KBM Branik, v moški konkurenci pa so bile na sporedu prve četrtfinalne tekme.

Preberi več
Alen Hadžić

ZAčENJA SE čETRTFINALE POKALA SLOVENIJE

S prvimi obračuni se začenja četrtfinale tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske. V boj za prvo lovoriko v letošnji sezoni se tako podaja osem najuspešnejših ekip, naslov pokalnih prvakinj pa branijo odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI čETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

Danes je bil na Odbojkarski zvezi Slovenije opravljen žreb parov, ki se bodo med seboj pomerili v četrtfinalu pokalnega tekmovanja. Naslove zmagovalcev branita med moškimi ACH Volley Ljubljana, pri ženskah pa Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANE SO ČETRTFINALISTKE POKALA

V tem tednu smo spremljali tekme osmine finala Pokala Slovenije, ki so zmagovalkam prinesle uvrstitev med osem najboljših ekip, ki se podajajo v boj za pokalno lovoriko. Pare četrtfinala bo določil žreb, ki se bo odvil prihodnji teden na sedežu OZS.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI OSMINA FINALA

Odbojkarice danes začenjajo z obračuni osmine finala Pokala Slovenije, na katerih bomo spremljali vse najboljše slovenske ekipe, vključno z branilkami pokalnega naslova, odbojkaricami Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

FAVORITI žE V POKALNEM čETRTFINALU

V tem tednu smo spremljali tekme osmine finala Pokala Slovenije, ki so zmagovalcem prinesle uvrstitev med osem najboljših ekip, ki se podajajo v boj za pokalno lovoriko. Pare četrtfinala bo določil novembrski žreb.

Preberi več