Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENIJA šESTA, SLOVENCI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski odbojkarji so z dvanajstimi zmagami in tremi porazi kot tretjeuvrščena reprezentanca zaključili redni del Lige narodov. Ob tem so na svetovni lestvici napredovali na visoko šesto mesto, naši reprezentanti pa so še naprej odlični tudi glede na individualno statistiko.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI Z ZMAGO PROTI BOLGARIJI POTRDILI F4

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z zmago nad Bolgarijo s 3:0 (23, 16, 18) dokončno zagotovila nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice Lige narodov v Riminiju. V polfinalu se bo pomerila s Poljsko.

Preberi več
FIVB

JAPONCI KONKURENčNI LE V TRETJEM NIZU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Riminiju, kjer spremljamo elitno Ligo narodov, zabeležila še enajsto zmago. Tokrat so bili naši fantje s 3:0 (16, 16, 26) boljši od Japonske. Jutri ob 18. uri bodo Slovenci odigrali še zadnjo tekmo rednega dela, tekmica bo Bolgarija.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI ZDA DO NOVE ZMAGE V VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na trinajsti tekmi elitne Lige narodov vknjižila še deseto zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:2 (-28, 19, -21, 26, 13) boljša od Združenih držav Amerike. Naslednja tekma Slovence čaka jutri ob 16. uri, tekmica bo Japonska.

Preberi več
FIVB

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI ODLOčILNE TEKME

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z obračunom z ZDA odprla zadnji sklop tekem v elitni Ligi narodov. Slovenci z devetimi zmagami in tremi porazi zasedajo visoko tretje mesto v razvrstitvi, ki jim prinaša uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI šE NAPREJ V VRHU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na dvanajstih tekmah elitne Lige narodov zabeležila devet zmag in zaseda tretje mesto v razvrstitvi VNL. Naši odbojkarji visoka mesta zasedajo tudi na statističnih lestvicah.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI IRANU DO DEVETE ZMAGE V VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na dvanajsti tekmi elitne Lige narodov vknjižila še deveto zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:1 (14, 20, 19, 30) boljša od Irana. V Riminiju zdaj sledijo trije prosti dnevi, 21. junija pa se bodo Slovenci pomerili z ZDA.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DO OSME ZMAGE V LIGI NARODOV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je s 3:1 (-18, 18, 18, 17) slavila zmago nad Avstralijo in prišla še do osme zmage na enajstih tekmah elitne Lige narodov. Jutri, ob 16. uri, bodo Slovenci igrali zadnji obračun četrtega sklopa, tekmec bo Iran.

Preberi več
FIVB

BRAZILCI BOLJšI PO PETIH NIZIH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov šele po petih nizih klonila proti olimpijskim prvakom Brazilcem, ki so zmagali s 3:2 (-15, 22, -19, 13, 12). Že jutri, ob 13. uri, bo na sporedu srečanje z Avstralijo.

Preberi več
FIVB

ZA UVOD V NOV NIZ PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca jutri v Riminiju začenja nov niz tekem v elitni Ligi narodov. Prvi tekmeci naše izbrane vrste bodo olimpijski prvaki Brazilci, sledila bosta obračuna z Avstralijo in Iranom.

Preberi več