Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK V IRANU DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik, sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Bandar Anzaliju v Iranu osvojila 5. mesto. Naša druga predstavnika, Matevž Berk in Iztok Novak, se nista prebila skozi kvalifikacije.

Preberi več
FIVB

ODLIČEN ZAČETEK POKERŠNIKA IN PLAHUTNIKA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta novo sezono odbojke na mivki začela z odličnim četrtim mestom na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Iranu.

Preberi več
FIVB

JANČARJEVA IN KOTNIKOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta se v Siofoku na Madžarskem veselili svoje prve zmage na turnirjih svetovne serije in dosegli največji uspeh v karieri. Njun uspeh sta s 5. mestom dopolnili Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO DVEH ODLIČIJ

Prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki se je za slovenske odbojkarje in odbojkarice zaključil nad pričakovanji. Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Ljubljani veselila drugega mesta, Ana Skarlovnik in Jelena Pešić sta osvojili bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TRI SLOVENSKE DVOJICE V ČETRTFINALU LJUBLJANE

V Ljubljani se je danes začel glavni del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo v četrtfinalnih obračunih spremljali tri slovenske dvojice.

Preberi več
Aleš Oblak

CILJ SLOVENSKIH EKIP JE MEDALJA

V Ljubljani se s kvalifikacijskim delom tekmovanja jutri začenja prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas. V boj za najvišja mesta se bo podalo po 28 dvojic v moški in ženski konkurenci, med njimi tudi deset iz Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KONGRESNEM TRGU VRHUNSKA ODBOJKA NA MIVKI

Središče Ljubljane bo prihajajoči konec tedna v znamenju odbojke na mivki, saj bomo lahko na Kongresnem trgu spremljali turnir svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour, ki obeta vrhunske odbojkarske predstave in pester spremljevalni program.

Preberi več
FIVB

ODBOJKARJI NA MIVKI TRIKRAT DO 9. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Nina Lovšin so nastopili na turnirjih svetovne serije na Kitajskem, Japonskem in v Turčiji ter se domov vrnili s tremi 9. mesti.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI VSE NAJBOLJŠE SLOVENSKE DVOJICE

Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo potekal med 3. in 5. avgustom v Ljubljani, bodo nastopile vse najboljše slovenske dvojice, vključno z aktualnimi državnimi prvaki Tjašo Jančar in Tjašo Kotnik ter Danijelom Pokeršnikom in Tadejem Boženkom.

Preberi več
Aleš Oblak

REKORDNO ŠTEVILO PRIJAV ZA LJUBLJANSKI TURNIR

V Ljubljani bomo med 3. in 5. avgustom spremljali odbojkarski spektakel. Zanimanje za prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas je izjemno, saj se je nanj prijavilo kar 96 dvojic iz 29 držav, med njimi tudi dvanajst slovenskih.

Preberi več