Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZAčENJA SE OSMINA FINALA DRžAVNEGA PRVENSTVA

S tekmami osmine finala se državno odbojkarsko prvenstvo preveša v končnico. V boj za uvrstitev med najboljših osem ekip in nastope v Sportklub prvi odbojkarski ligi v prihodnji sezoni, se podajajo po štiri moške in ženske ekipe.

Preberi več
OZS

SELENA LEBAN DO POKALNEGA BRONA NA MADžARSKEM

V zadnjem tednu so slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke onkraj naših meja znova opozorili nase. Selena Leban do brona v madžarskem pokalnem tekmovanju, Rok Možič in Mija Šiftar izbrana za igralca oziroma igralko tekme v Italiji in Franciji.

Preberi več
OZS

POKALNA KRONA MARIBORčANKAM

Odbojkarski spektakel v razprodani Rdeči dvorani v Velenju se je začel z velikim finalom za ženske, na katerem sta se med seboj srečala pokalni zmagovalec iz lanske sezone, Calcit Volley in Nova KBM Branik, ki se je na koncu veselila svoje že 19. lovorike.

Preberi več
kolektiff

ACH VOLLEY LJUBLJANA UBRANIL POKALNI NASLOV

Na velikem finalu Pokala Slovenije v Velenju je ženskemu finalu, v katerem je slavila Nova KBM Branik, sledil še obračun odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja, lovoriko so ubranili Ljubljančani, ki so v pokalnem tekmovanju tako slavili že štirinajstič.

Preberi več
OZS

NAPETOST PRED FINALOM SE STOPNJUJE

V Velenju bomo v soboto, 11. marca, spremljali veliki finale Pokala Slovenije za sezono 2022/23. V taborih vseh štirih finalistov se že pospešeno pripravljajo na zaključek tekmovanja in boj za lovoriko, ki jo bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANA VSA PRIZORIščA OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Mednarodna odbojkarska zveza je že pred časom sporočila, da bo enega od treh kvalifikacijskih turnirjev za olimpijske igre v Parizu gostila Japonska, zdaj pa je znano še, da se bodo preostali obračuni za olimpijske vozovnice odvijali v Braziliji, na Kitajskem in Poljskem.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIK BO GOSTIL FINALNI TURNIR MEVZE

V petek, 17. marca 2023, se bodo štiri najboljše ekipe letošnje edicije srednjeevropske lige srečale na superfinalnem turnirju MEVZA v Kamniku.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE V FINALU SREDNJEEVROPSKE LIGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni polfinalni tekmi srednjeevropske lige doma izgubile proti Novi KBM Braniku z 1:3 (-17, 14, -21, -17). Na prvem obračunu so s 3:0 zmagale Kamničanke, tako da je o napredovanju odločal zlati niz, ki so ga s 15:7 dobile Mariborčanke.

Preberi več
OZS

ZA REPREZENTANTI MALCE MANJ USPEšEN VIKEND

Slovenski reprezentanti in reprezentantke minuli konec tedna večinoma niso igrali na tako visoki ravni kot sicer, so se pa zato znova izkazali Tine Urnaut v japonskem prvenstvu ter Rok Možič in Mija Šiftar v italijanskem oziroma francoskem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

BREZ SKRIVALNIC PRED SOBOTNIM FINALOM

Odbojkarice Calcit Volleyja v sredo, ob 20. uri, čaka povratna tekma polfinala srednjeevropske lige. V Kamniku bodo gostile Novo KBM Branik, ki so jo na prvi tekmi premagale z 0:3 (-21, -13, -19), že v soboto pa se bosta ekipi v Velenju pomerili še v finalu Pokala Slovenije.

Preberi več