Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MLADE SLOVENKE ZA UVOD PROTI ROMUNKAM

Slovenska ženska reprezentanca do 17 let v torek začenja z nastopi na evropskem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Srbija in Madžarska. Varovanke Dejana Pušnika bodo prvi obračun v Bekescsabi odigrale proti Romunkam.

Preberi več
OK Žužemberk

PODELJEN PRVI KOMPLET ODLIčIJ

V organizaciji Odbojkarskega kluba Žužemberk in Športnega društva Loka Žužemberk je v soboto in nedeljo, 1. in 2. julija, na Loki potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki za deklice do 16 let. Naslova slovenskih prvakinj sta se veselili Anja Potočnik in Neja Ferdin.

Preberi več
klubi

NASLOV DRžAVNIH PRVAKINJ ANKARANčANKAM

Odbojkarice Ankarana so državne prvakinje v mali odbojki za sezono 2022/23. Srebro je šlo v roke Prevaljam, bron pa Izoli. Minuli vikend smo spremljali tudi polfinalna turnirja starejših dečkov in kadetinj.

Preberi več
OKS-ZŠZ

NA OLIMPIJSKEM KAMPU OFEM TUDI ODBOJKARICE

Mladi slovenski športniki so se v sklopu priprav na prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine izobraževali na olimpijskem kampu na Mariborskem Pohorju. Kampa OFEM so se med 5. in 7. majem udeležile tudi mlade slovenske odbojkarice.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI IN POLFINALISTI

Minuli konec tedna so se starejše deklice na polfinalnih turnirjih borile za uvrstitev v veliki finale, spremljali pa smo tudi repasaž, ki je dvema ekipama starejših dečkov omogočil uvrstitev v polfinale. Na sporedu sta bila še polfinalna turnirja kadetov.

Preberi več
CEV

NASPROTNICE DOBILE TUDI MLADE SLOVENKE

Mlada slovenska ženska reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bosta skupaj gostili Srbija in Madžarska, igrala v skupini II, skupaj z Madžarsko, Turčijo, Belgijo, Romunijo, Nemčijo, Francijo in Grčijo.

Preberi več
Marko Vanovšek/MEVZA

MLADI ODBOJKARJI DOBILI NASPROTNIKE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je dobila nasprotnike na evropskem prvenstvu do 17 let, ki ga bo med 19. in 30. julijem gostila Črna gora. Naši fantje se bodo v Podgorici merili s Črno Goro, Bolgarijo, Turčijo, Belgijo, Avstrijo, Estonijo in Grčijo.

Preberi več
klubi

V DP V MALI ODBOJKI ZNANI VSI FINALISTI

Za nami je še en pester konec tedna, ki je prinesel tekmovanje v mali odbojki za dečke in deklice, na parket pa so se na četrtfinalnem turnirju podali tudi kadeti.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE BODO IGRALE NA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let si je priigrala uvrstitev na evropsko prvenstvo! Naše mlade odbojkarice pod vodstvom Dejana Pušnika so kvalifikacije v Rigi zaključile s tremi zmagami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREK LATVIJE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska reprezentanca do 17 let je na tretji tekmi drugega kroga kvalifikacij v Rigi nanizala še tretjo zmago. Potem ko so bila naša dekleta boljša od Fink in Grkinj, so za konec tekmovanja v skupini C s 3:0 (23, 14, 13) odpravila še Latvijke in si priigrala vozovnico za EuroVo

Preberi več