Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubski arhiv

STAREJŠE DEKLICE ZAČELE Z REDNIM DELOM

Minuli vikend so po enomesečnem premoru na parket stopile starejše deklice, ki so odigrale prvi krog rednega dela državnega prvenstva. Nove tekme so odigrali tudi starejši dečki, mladinci in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

DEČKI MALE ODBOJKE ZAČELI Z REDNIM DELOM

Minuli vikend so na parket stopili dečki in deklice male odbojke. Dečki so odigrali prvi krog rednega dela prvenstva. V nedeljo so nastopile tudi mladinke in kadeti, ki so odigrali že 3. krog rednega dela državnega prvnestva.

Preberi več
klubski arhiv

STAREJŠI DEČKI ZAČELI Z REDNIM DELOM

Z rednim delom državnega prvenstva so minuli vikend začeli starejši dečki in deklice male odbojke. Tekme drugega in tretjega kroga so odigrali tudi mladinci in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

STAREJŠE DEKLICE ZAKLJUČILE S KVALIFIKACIJAMI

Minuli vikend so s kvalifikacijami zaključili dečki male odbojke in starejše deklice. 2. krog rednega dela državnega prvenstva pa so odigrali tudi kadeti in mladinke.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINCI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 6. novembra so prvi krog lig odigrali mladinci. V soboto pa smo spremljali predzadnji krog kvalifikacij za starejše deklice in dečke. Nekatere ekipe so se že uvrstile v 1. ligo.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI KONČALI S KVALIFIKACIJAMI

V nedeljo, 30. oktobra so se odigrali še zadnji kvalifikacijski turnirji v kategoriji kadetinj in kadetov. Oblikovale so se vse tri kadetske lige. V soboto so drugi krog kvalifikacij odigrali tudi dečki in deklice v kategoriji male odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

S SEZONO ZAČELA TUDI MALA ODBOJKA

V soboto, 22. oktobra so prve tekme v novi sezoni odigrali tudi dečki in deklice male odbojke. V nedeljo pa smo spremljali 3. krog kvalifikacij za 1. ligo pri kadetih in kadetinjah.

Preberi več
Aleš Oblak

STAREJŠI DEČKI OTVORILI SEZONO

V soboto, 15. oktobra so sezono, s kvalifikacijami za 1. ligo, otvorili tudi starejši dečki. Starejše deklice pa so odigrale že 2. krog kvalifikacij. V nedeljo se je odvil tudi 2. krog kvalifikacij za mladinke in mladince.

Preberi več